Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BULEND BIŠČEVIĆ

Osvajač HNL-a s Hajdukom spasio život Sarajliji: 'Proživio sam rat, no ovo je bilo dramatično'

ARHIVA - Split: U posljednjem kolu Lige za pravaka Hajduk svladao Varteks 6:0
cagaljiv
24.05.2023.
u 16:54

'Ma, dobro da se sve završilo na najbolji način. Čuo sam se s Fikretom. Mlad čovjek, svakoga to može pogoditi. Stvarno sam bio presretan kad smo se čuli, jer i sad imam sliku pred očima kada sam ga oživljavao s prijateljem Jasminom Milićem'

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine te nekadašnji igrač Hajduka, Bulend Biščević, spasio je život Sarajliji i estradnom menadžeru Fikretu Mehmedaliću.  Biščević se nalazio u općini Novo Sarajevo kad je ondje u nesvijest pao estradni menadžer Fikret Mehmedalić.

- Išao sam u općinu Novo Sarajevo završiti neke papire. Znate kako je to stresno kod nas. Odjednom mi je pozlilo, počeo sam se gubiti. Pao sam. Dragi Bog je htio da se tu u tom trenutku nađe Biščević. Ljudina! - rekao je Mehmedalić, dva tjedna morao je provesti u bolnici. 

- Cijeli sam život u nogometu. Svega sam se nagledao. Strašnih ozljeda, a proživio sam i rat. Ovo je nešto drugo. Došao čovjek u općinu i pao. Prijatelj i ja učinili smo sve da ga držimo u životu, polijevali vodom, masirali srce... Tresli ga... Srećom, hitna je brzo došla, odvezli ga u bolnicu. Čuo sam se s njim i presretan sam što je sve ok - ispričao je  Biščević za Sportske.ba.

Biščević je inače ikona sarajevskog Željezničara, a godinu i pol dana proveo je na Poljudu i osvojio naslov prvaka s Hajdukom 2005. godine. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije