Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMOVCI SU TRAŽENI

Ostat ćete bez teksta kad vidite skauti kojih velikana stižu večeras na Maksimir

Trening Dinama uoči Šahtara
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
06.11.2019.
u 18:22

Nije ni čudo da svi žele vidjeti igrače Dinama na djelu jer su ove sezone pravi hit. Inače, momčad Dinama je 'teška' 107 milijuna eura, a najskuplji igrač je Dani Olmo koji vrijedi 30 milijuna eura.

Dinamo večeras u 21 sat na Maksimiru igra protiv Šahtara, a očekuje se da će na stadion doći više od 30 tisuća navijača. No, osim navijača, utakmicu će gledati i skauti brojnih europskih velikana.

Dolazak na utakmicu najavili su skauti Juventusa, Bayerna, Borussije Dortmund, Milana, Betisa, Zenita, Real Sociedada, Wolverhamptona, Schalkea, Lillea i Reimsa.

Nije ni čudo da svi žele vidjeti igrače Dinama na djelu jer su ove sezone pravi hit. Inače, momčad Dinama je 'teška' 107 milijuna eura, a najskuplji igrač je Dani Olmo koji vrijedi 30 milijuna eura.

Bruni Petkoviću je cijena porasla na osam milijuna eura, a isti iznos stoji i kod imena Dominika Livakovića. Amer Gojak vrijedi 6.5, Arijan Ademi 6, a Mislav Oršić 5.5 milijuna eura....

Zanimljivo i da Šahtar vrijedi 137 milijuna, 30 milijuna više od Dinama.

Foto: GNK Dinamo

Ključne riječi

Komentara 20

DE
derin
19:17 06.11.2019.

Kao Hajdukovac sretno dinamu večeras zbog dobrog trenera i momčadi, koeficijenta i jer bi prolaskom došli na cca 40 milijuna nagrade od Uefe i još minimalno toliko od transfera,što im otvara idealnu priliku da već sutra počnu rješavati pitanje svog stadiona u suradnji s gradom.

ZB
Zoki-Bijela
19:10 06.11.2019.

Samo naprid

MA
Marsijanac
19:37 06.11.2019.

Slaven Zambata: “ Nenad Bjelica - On je bio želja Zdravka Mamića, kojeg moram istaknuti kao čovjeka koji je bio autor ovakvog Dinama. Također, htio ga je i njegov brat Zoran, to pouzdano znam. Oto Baric:” Moram reći, što godd netko mislio, da Mamić također ima zasluge za ovaj rezultat, to je nedvojbeno, kao i da on, unatoč svemu, nedostaje ovoj Upravi kluba.” Matjaz Kek :”S druge strane, nemojmo si lagati ni oko uloge Zdravka Mamića. Njegove su zasluge za ove uspjehe goleme. Tko god kaže suprotno, ili je neiskren ili nedovoljno inteligentan”.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije