Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Madrid

Nastavak slučaja Modrić: Inter u strahu od sljedećeg Realova poteza

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
17.08.2018.
u 00:11

Hrvatski kapetan je prije tjedan dana izjavio da ostaje u Realu, a večeras su se navodno sastali Modrić i Perez kako bi dogovorili eventualne promjene u vezi odluke, tvrde Talijani

Slučaju Modrić dobio je nastavak. Ovaj se put madridski Real postavio vrlo oštro i ne samo da neće pustiti hrvatskog kapetana u milanski Inter, nego će navodno prijaviti talijanski klub zbog nekorektnog pristupanja igraču.

Talijanski mediji prenose da Luka Modrić i njegovi predstavnici već tjednima priželjkuju transfer u Inter tvrdeći da je Realov predsjednik Florentino Perez obećao hrvatskom igraču oda može otići osvoji li kraljevski klub treću Ligu prvaka u nizu.

>> Pogledajte transfere hrvatskih nogometaša

Cristiano Ronaldo napustio je Madrid, a sada je Perez prekršio dogovor i zabranio Modriću odlazak u novi klub, pišu talijanski mediji.

Hrvatski kapetan je prije tjedan dana izjavio da ostaje u Realu, a večeras su se navodno sastali Modrić i Perez kako bi dogovorili eventualne promjene u vezi odluke, tvrde Talijani. Sastanak nije prošao onako kako su se nadali u Interu.

Španjolska radio postaja Cadene Ser javlja kako Real uopće nije ni pomišljao na pregovore s milanskim klubom te će Inter prijaviti Fifi za nelegalno pristupanje igraču koji je pod ugovorom.

Luku Modrić će vrlo vjerojatno i dalje nositi dres kraljevskog kluba.

Ključne riječi

Komentara 18

PR
prajdali100
00:28 17.08.2018.

Šteta !!! Poslije Zidanea i Ronalda i Luka je trebao otići i to baš u Inter.Hrvatska kolonija bi poharala Italiju.

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
09:31 17.08.2018.

Ovo bi Modriću bio potez s konja na tapira. Pametnom dosta.

MU
muh
13:12 17.08.2018.

Cirkus Lukica se nastavlja je kao dijete koji oče nešto pa mu ne daju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije