Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cameron Norrie

Osmi tenisač svijeta dobio koronu pa se povukao s dva tunira

ENG, Laver Cup 2022, London
EXPA/ Pressesports/ Pierre Lahalle
02.10.2022.
u 10:19

Norrie (27), koji se pokušava kvalificirati za završni Masters sezone, povukao se manje od sat vremena prije četvrtfinala na turniru u Seulu u petak.

Britanski tenisač Cameron Norrie, osmi na ATP ljestvici, objavio je u nedjelju da je zarazio Covidom tijekom boravka u Južnoj Koreji, zbog čega je morao odustati od turnira u Seulu i od turnira u Tokiju.

Norrie (27), koji se pokušava kvalificirati za završni Masters sezone, povukao se manje od sat vremena prije četvrtfinala na turniru u Seulu u petak.

ATP je tada objavio da je Britanac bolestan, ne navodeći više detalja.

"Nažalost, imao sam pozitivan test na Covid-19 u Koreji i nisam mogao igrati ostatak svojih mečeva", napisao je Norrie na svom Instagram profilu.

Britanac je rekao da nije imao nikakve simptome i da se osjeća dobro, ali da neće moći sudjelovati na turniru u Tokiju koji počinje u ponedjeljak zbog karantene.

Norrie, koji je u Seulu bio drugi nositelj, trebao je u četvrtfinalu igrati s Amerikancem Jensonom Brooksbyjem.

Ključne riječi

Komentara 1

ZU
Zujim
10:50 02.10.2022.

Jadan, zna li se da li ce prezivjeti?! Ma dajte nemojte nas j....u mozak vise

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije