Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JADRANSKA LIGA Bonačić želi uzvratiti Jadranu

Oslabljeni žapci žele pobjedu u derbiju

09.01.2009.
u 17:20

Trinaesto kolo regionalne Jadranske vaterpolske lige koje se igra danas donosi nam jedan od derbija u četverokutu najboljih koji čine naši klubovi Mladost i Jug te crnogorski Jadran (HN) i Primorac. U Zagrebu se, uz izravan televizijski prijenos od 16.40 sati, sastaju Mladost i hercegnovski Jadran.

U prvom dijelu prvenstva, u Igalu, Mladost je doživjela jedan od težih poraza. Žapci su bili poraženi s 8:13. U današnjem će dvoboju Zagrepčani nastupiti bez kažnjenog Paškvalina i još nedovoljno oporavljenog Antonijevića (mogli bi zaigrati za osam dana u Herceg Novome, u Euroligi), ali ipak idu na pobjedu.

- Razbili su nas u drugom kolu na svom bazenu, ali Mladost sad igra puno bolje i očekujemo pobjedu - kazao je trener Mladosti Ozren Bonačić.

Bone kladiteljima, dakle, sugerira jedinicu, iako se sam nikad ne kladi.

- Jednom sam samo, na ruletu u Monte Carlu kamo smo pokojna supruga i ja pošli za godišnjicu braka, zaradio za automobil bubu i nakon toga više nikad na taj način nisam izazivao sreću - prisjetio se Bonačić.

Raspored 13. kola: Mladost - Jadran (HN) (16.40, HTV 2), Primorje - Mornar (20), Jadran (ST) - POŠK (19), Jug - Koper (18), Šibenik - Primorje (19), Budv. rivijera - Medveščak (18).

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije