Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL

Oslabljeni Varaždin do remija s Istrom

davor vugrinec
Marko Jurinec/Pixsell
20.08.2011.
u 22:16

Nikola Tkalčić posljednji je u nizu igrača koji su zbog loše financijske situacije u klubu napustili redove varaždinskog prvoligaša.

Njegovim napuštanjem broj odlazak popeo se na jedanaest. 
- Svakim danom na treningu je sve manje igrača. Nikad ne znam koga ću tamo zateći – jadao se trener Varaždina Samir Toplak, koji bi mogao ostati bez još nekoliko igrača, a možda i bez vlastite pozicije.

Naime, u srijedu će Izvršni odbor raspravljati o povjerenju treneru Toplaku. I za susret protiv Istre, Toplak se morao pošteno pomučiti da složi sastav. Na kraju su ipak izborili remi (2:2).Neuigranost Varaždinaca, Istra je iskorisila već u 2. minuti, kada je zahvaljujući Belleu stigla do prednosti od 1:0. Vodstvo je ipak bilo kratkog vijeka.

U 14. minuti Golubar donosi izjednačenja, nakon odličnog Vugrinčevog dodavanja. Novo vodstvo Istri donosi Sušić u 42. minuti iz kazneno udarca.

Od 49. minute Varaždin je igrao s igračem više nakon isključenja Alimija. Terensku dominaciju domaćini okrunjuju novim izjednačenjem, zahvaljujući strijelcu Glavini u 67. minuti.

- Zaslužili smo pobjedu, ali opet smo imali previše promašenih prilika. Bez obzira na ispremješanu momčad, još uvijek uspijevamao zadržati našu prepoznatljivu igru - rekao je trener Varaždina Samir Toplak.

A trener Istre Igor Pamić je dodao: 

- Zadovoljan sam tek dobrim otvaranjem utakmice, a glupost Alimija na početku drugog poluvremena koštala nas je pobjede u Varaždinu.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
22:47 20.08.2011.

A kaj reć, tužan sam, iskreno tužan. Varaždinci su godinama bili stabilna ekipa, za uzor mnogima, ne znam zbilja kaj bi još napisal osim kaj im želim sreću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije