Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetne noći na Dravi

Osječki balkoni večeras najavljuju novi Panonian Challenge

Panonian Challenge
Foto: Privatna arhiva
1/2
31.07.2020.
u 11:02

Pannonian Challenge doprinijet će dodatno uređenjem najpoznatijeg osječkog balkon kina Urania

Osijek večeras očekuje pomalo neuobičajen, ali svakako zanimljiv šou u sklopu najave tradicionalne manifestacije ekstremnog sporta Panonian Challengea (12.-16. kolovoza).

Pod sloganom “balkON gužva je OFF” Osječane se poziva da u svojim domovima, na terasama i balkonima stvore najzabavniju atmosferu ljetne noći.

Pannonian Challenge doprinijet će dodatno uređenjem najpoznatijeg osječkog balkon kina Urania koje podržava ovo kulturno događanje u okviru projekta “Cultural Hub for Curious Minds“ i uz urbanu glazbenu podlogu svojim sugrađanima ponuditi izložbu fotografija ekstremnog sporta u prostranom Sakuntala parku s početkom u 20 sati.

Domaćin izložbe “Retrospektive Pannoniana” je Samir Kurtagić, koji je s kolegama fotografima – Marinom Lončarom, Marinom Stuparom, Dubravkom Milinkovićem i Nikolom Predovićem, ovjekovječio ljude Pannonian Challengea i vratolomije koje oduzimaju dah u izvedbi vrhunskih BMX vozača, skatera i rolera tijekom 20 godina postojanja festivala.

Izložba će biti otvorena vikendima od petka do nedjelje (31. 7. – 2. 8., 7. 8. – 9. 8. te 14. 8. – 16.8.), a posjetitelje će podsjećati na sve što je Pannonian prošao u svojih prvih 20 godina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije