Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽE PSV

Osječani uz prepun Gradski vrt idu po najveću pobjedu u povijesti!

Osijek
Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell
02.08.2017.
u 13:30

Uz nešto više od 4500 dosad prodanih godišnjih ulaznica, već je planulo i više od 6000 pojedinačnih ulaznica tiskanih za utakmicu protiv PSV-a.

Do senzacije protiv nizozemskog velikana bijelo-plave pokušat će pogurati krcati Gradski vrt koji će, izvjesno je to već dva dana prije utakmice, biti pun! 

Naime, uz nešto više od 4500 dosad prodanih godišnjih ulaznica, već je planulo i više od 6000 pojedinačnih ulaznica tiskanih za utakmicu protiv PSV-a. 

Istok je rasprodan, a nešto više od 48 sati prije početka ogleda nema dvojbi kako će čak i velika zapadna tribina, koja se godinama unatrag otvarala isključivo za utakmice reprezentacije, biti puna jer redovi pred blagajnama stadiona (iako postoji mogućnost i online kupnje) i dalje su dugački

Kohorta se pak sprema dati svoj doprinos spektaklu, dan pred utakmicu u srijedu u 20 sati od osječke Tvrđe put stadiona krenut će navijački karusel. S druge strane stajat će 300 PSV-ovih navijača koji su najavili dolazak u Osijek.

Komentara 1

DH
dalibor.hren
15:46 02.08.2017.

Konačno nekoliko riječi i o Osjeku!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije