Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON PRITISKA NAVIJAČA

Osječani dogovorili pa otkazali prijateljsku utakmicu s Crvenom zvezdom

NK Osijek
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
24.01.2014.
u 08:43

"Izdali ste klub i navijače, a sa Srbima se igrate braće", pisalo je na transparentu kojim je Kohorta izrazila svoje mišljenje o planiranoj utakmici.

Nogometaši Osijeka su na zimskim pripremama u Novigradu, a za ponedjeljak su imali dogovorenu prijateljsku utakmicu s Crvenom zvezdom.

No, susret je otkazan nakon pritiska navijača. "Izdali ste klub i navijače, a sa Srbima se igrate braće", pisalo je na transparentu kojim je Kohorta izrazila svoje mišljenje o planiranoj utakmici.

Osijeku bi to bio drugi prijateljski susret sa srpskim klubovima od raspada Jugoslaviju budući da su 2012. u Novom Sadu igrali s Vojvodinom. Osječani su posljednju utakmicu s Crvenom zvezdom odigrali 22. svibnja 1991. godine.

>> Klubovi: Što će nam brojači i tko će to platiti?!

Komentara 6

VU
vučina
10:02 24.01.2014.

Nisu krivi igrači nego uprava koju treba smijeniti....

MO
mojazemlja
11:11 24.01.2014.

Nisu Osječani prvi koji su dogovarali "komšijske"utakmice..

Avatar poglavito
poglavito
16:47 24.01.2014.

al' nekima fali zvezda i braća s kokicama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije