Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi hrvat u italiji

Osijekova nada, Karlo Lulić, potpisao za Sampdoriju

karlo lulić
Foto: Screenshot Sampdoria.it
23.09.2014.
u 15:44

Prema Transfermarktu prelazak u talijanskog prvoligaša težak je milijun eura.

Dosadašnji igrač i velika nada Osijeka, Karlo Lulić, još je jedan od talentiranih hrvatskih mladaca koji su preselili na Apeninski poluotok. Točnije u Sampdoriju kada je riječ o 18-godišnjem veznjaku rođenom u Novoj Gradiški.

Prema Transfermarktu prelazak u talijanskog prvoligaša težak je milijun eura.

 

- Lulić je svestrani veznjak, visok 186 centimetara i tehnički jak razigravač. Uvijek smo obraćali pažnju na talentirane igrače s Balkana - stoji na službenim stranicama Sampdorije te se dodaje:

- Za Osijek je debitirao sa 17 godina, prošle sezone je u 18 nastupa postigao četiri pogotka. Prate ga mnogi snažni klubovi, a od 2010. igra za mlade hrvatske reprezentacije.

Dodajmo kako je Lulić ljetos bio na korak do prelaska u Romu.

>>Veznjak Osijeka Karlo Lulić (18) blizu prelaska u Romu

Komentara 1

AN
Andreeejjj
17:25 23.09.2014.

Marsijanac...onda daj ti Osijeku novac, da preživi sezonu!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije