Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki transfer

Veznjak Osijeka Karlo Lulić (18) blizu prelaska u Romu

Karlo Lulić
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
18.08.2014.
u 19:11

- Volio bih igrati u Italiji! Sanjam o igranju u Serie A. Uostalom, cijelog života treniram kako bih jednoga dana mogao nastupati u ponajboljoj ligi svijeta

Veznjak Osijeka Karlo Lulić uskoro bi mogao svoju karijeru nastaviti u Italiji. Za njega je zainteresirana Roma, a talijanski mediji navode kako je transfer blizu realizacije.

Lulić ima 18 godina, a u HNL-u je debitirao prošle sezone. Čelnici kluba već su najavili da je moguć njegov odlazak, a cijena mu se kreće oko milijun eura.

- Volio bih igrati u Italiji! Sanjam o igranju u Serie A. Uostalom, cijelog života treniram kako bih jednoga dana mogao nastupati u ponajboljoj ligi svijeta. A Roma mi je oduvijek bio najdraži klub u Italiji - rekao je Lulić talijanskim medijima.

Ključne riječi

Komentara 2

MI
mirsaanjac
19:53 18.08.2014.

Nevjerovatno! Cim igrac navrsi 18 bjezi iz Hrvatske. Osjeku prijeti ispadanje no moraju prodati igrace da ne bankrotiraju. Ovakvo stanje je u hrvatskom nogometu nepodnosljivo. No sad smo u EU i ne moze HNS donostiti zakone protiv EU pravilnika. Sto nam je to dobrog clanstvo u EU donijelo ???

DI
dinamojavolim1
18:09 19.08.2014.

bas me zanima dal ce i ovo bit proglaseno trgovinom djece

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije