Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKA UTAKMICA

Osijek ostao bez domaćinstva! Vatreni s Armenijom u Gorici

Hrvatska i Malta sastali se u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo
Goran Kovacic/PIXSELL
28.04.2021.
u 22:01

Stadion Gorice određen je i za finalnu utakmicu Kupa Hrvatske koja je na rasporedu 19. svibnja.

Velika Gorica postat će deseti grad koji će ugostiti utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije. Nakon Koprivnice, Osijeka, Pule, Rijeke, Šibenika, Splita, Varaždina, Vinkovaca i Zagreba, vatreni će zaigrati u Velikoj Gorici gdje će 1. lipnja dočekati Armeniju u prijateljskoj utakmici u sklopu priprema za Europsko prvenstvo.

Inače, stadion Gorice određen je i za finalnu utakmicu Kupa Hrvatske koja je na rasporedu 19. svibnja.

Utakmica se prema prvotnom planu trebala odigrati u Osijeku, ali budući da se igra bez publike, nije potrebno nizati kilometre, već je bolje ostati što bliže pripremnoj bazi.

Početna će baza biti u Rovinju, od 25. svibnja, a nakon utakmice s Armenijom i dva slobodna dana reprezentativci će put Bruxellesa gdje će protiv Belgije imati završnu provjeru uoči odlaska na Euro.

Bit će to najizazovnija provjera, jer reprezentacija Belgije trenutačno je prva na Fifinoj ljestvici, a čine je zvijezde poput De Bruynea (Man. City), Courtoisa (Real Madrid), Lukakua (Inter) i Hazarda (Real Madrid).

Pozitivan rezultat na tako teškom gostovanju Dalićeve izabranike napunio bi samopouzdanjem uoči odlaska na Europsko prvenstvo, gdje ih očekuju utakmice skupine D protiv Engleske (13. lipnja, London), Češke (18. lipnja, Glasgow) i Škotske (22. lipnja, Glasgow).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije