Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA ZA TITULU

Osijek nakon pobjede nad Istrom privremeno preuzeo vrh Prve HNL

Istra 1961 i Osijek susreli se u 27. kolu Prve HNL
Srecko Niketic/PIXSELL
03.04.2021.
u 16:51

Domaćinu su presudili Mierez i Erceg u 30., odnosno 89. minuti susreta, a vrlo lako moglo je biti i više da na golu Istre nije bio Lučić.

Nogometaši Osijeka u susretu su 27. kola Prve HNL kao gosti svladali Istru 1961 2:0 (1:0) i tako barem nakratko zasjeli na čelo ljestvice. Strijelci za Osijek bili su Mierez (30) i Erceg (88).

Susret u Puli protekao je u potpunoj dominaciji Osječana, a domaće je u igri za pozitivan rezultat do same završnice držao isključivo odlično raspoloženi vratar Lučić.

Ipak, niti Lučić nije mogao ništa u 30. minuti kada je Osijek stigao do vodstva, Santini je proslijedio loptu na desni bok do Žapera koji je uputio prizemni centaršut na pet metara gdje je Mierez podmetnuo nogu i proslijedio ju u mrežu.

Konačnih 2:0 postavio je Erceg u 88. minuti, no najzaslužniji za taj pogodak bio je Bočkaj, koji je odlično prodro po lijevom krilu i zatim lijepo ostavio loptu za Ercega koji je preciznim udarcm pogodio suprotni kut nemoćnog Lučića.

Vodeći Osijek sada ima 61 bod, jedan više uz dvije utakmice više od drugog Dinama koji od 17.05 sati gostuje kod Šibenika, dok je Istra 1961 ostala osma sa 24 boada, jednim manje od sedmog Slavena Belupa, a jednim više od devetog Varaždina, dok posljednja Lokomotiva ima četiri boda manje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije