Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA SE PREGLED

Osijek najveći gubitnik "revije" u Kataru: Protiv Hajduka bez važne karike?

U derbiju 25. kola Prve HNL Osijek je na stadionu Gradski vrt pobijedio Dinamo sa 1-0
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
31.03.2022.
u 08:10

Uz Danijela Lončara koji je uz Škorića većinom bio u prvom sastavu, Osijek na pozicijama stopera ima i Jevgena Čeberka i Slavka Bralića koji će morati uskočiti.

Prioritet posljednjeg okupljanja hrvatske nogometne reprezentacije u Kataru nisu bili rezultati budući da se radilo o prijateljskim utakmicama, već to da se svi s okupljanja vrate zdravi. Nažalost, to nije ispunjeno jer je u 27. minuti utakmice s Bugarskom Osijekov kapetan Mile Škorić morao biti zamijenjen zbog udaraca u zglob i kvadriceps nakon jednog duela u našem kaznenom prostoru.

Velik je to problem za Osijek jer je pred momčadi Nenada Bjelice u nedjelju derbi s Hajdukom u Gradskom vrtu, jedna od najvažnijih utakmica u preostalim etapama nikad napetije borbe za naslov prvaka u HNL-u.

19.12.2021., stadion Poljud, Split - Hrvatski Telekom Prva liga, 20. kolo, HNK Hajduk - NK Osijek. Mile Skoric, Jan Mlakar Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Jučer je Škorić pri povratku iz Katara bio u Zagrebu na magnetskoj rezonanciji, a danas bi se trebala znati dijagnoza. Iz NK Osijeka su nam rekli kako je moguće i da sve bude u redu, ali da nisu optimistični te da vjeruju kako su šanse za nedjeljni nastup Osijekova stopera vrlo male.

Uz Danijela Lončara koji je uz Škorića većinom bio u prvom sastavu, Osijek na pozicijama stopera ima i Jevgena Čeberka i Slavka Bralića koji će morati uskočiti.

I drugi Osijekov hrvatski reprezentativac, vratar Ivica Ivušić u susretu s Bugarskom pretrpio je udarac. U jednom skoku dobio je koljenom u rebra, no s njim bi sve trebalo biti u redu te njegov nastup u derbiju nije upitan.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Komentara 2

RA
radolizem
13:05 31.03.2022.

Gledao sam utakmicu i stekao sam dojam da udarac nije bio toliko ozbiljan i da će do Uskrsa taj Škorić odigrati 2 utakmice. Tako da ne znam čemu ova drama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije