Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSMINA FINALA KUPA

Osijek lako izbacio Kurilovec, Pilj zabio dva gola

Crikvenica: 1/16 finala Hrvatskog nogometnog kupa, NK Crikvenica - HNK Osijek
Nel Pavletic/PIXSELL
14.11.2020.
u 17:56

Osijek je poveo u 38. minuti kada je udarcem glavom bio precizan Petar Bočkaj nakon ubačaja Marina Pilja, a u 53. minuti Bočkaj je asistent za gol Pilja.

Nogometaši Osijeka plasirali su se u četvrtfinale Hrvatskoga kupa nakon što su svladali u gostima trećeligaša Kurilovec iz Velike Gorice s 4-0 (1-0). 

Osijek je poveo u 38. minuti kada je udarcem glavom bio precizan Petar Bočkaj nakon ubačaja Marina Pilja, a u 53. minuti Bočkaj je asistent za gol Pilja.  U 75. minuti prvo je Bočkaj pogodio gredu, a u nastavku akcije opet proigrao Pilja, koji postiže svoj drugi gol na utakmici. Ukrajinac Dmytro Lopa zabio je za konačnih 4-0 u 82. minuti. 

U preostalim susretima osmine finala sastaju se Oriolik - Rudar Labin (6. prosinca), Zagreb - Hajduk Split (15. prosinca), te Varaždin - Rijeka, Šibenik - Istra 1962 Pula, GOŠK Dubrovnik - Slaven Belupo, Gorica - Lokomotiva i Rudeš - Dinamo (svi 16. prosinca).  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije