Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON REMIJA

Osijek kaznio igrače, ali će novac potrošiti na zanimljiv način

Osijek - Varaždin
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/5
16.09.2019.
u 11:40

- Očito je da nama igrači biraju „toplo-hladno“ pristup u određenim utakmicama i to je nešto, što si ozbiljan klub ne može dopustiti... Slijede financijske kazne za sve aktere ove ne-pobjede, dakako iz naših redova - poručio je predsjednik kluba Ivan Meštrović.

Za osvojeni bod protiv "fenjeraša" Varaždina nogometaši Osijeka bit će "nagrađeni" kaznom. Klub će, naime, sankcionirati svoje nogometaše koji su do 89. minute vodili 2:0, a onda u dvije minute dozvolili protivniku da Gradski vrt napusti neporažen.

- Očito je da nama igrači biraju „toplo-hladno“ pristup u određenim utakmicama i to je nešto, što si ozbiljan klub ne može dopustiti... Slijede financijske kazne za sve aktere ove ne-pobjede, dakako iz naših redova - poručio je predsjednik kluba Ivan Meštrović.

Klub je ostao bez dva dragocjena boda s kojima bi bio na bod zaostatka Hajduku i Dinamu, ali zato će barem od neuspjeha profitirati lokalna zajednica. Naime, novac od kazne neće ostati u klupskoj blagajni.

- Kazna nije tu da Klubu „uštedi“ novac, već da kroz primjer još jednom pokaže koja je ideja u pozadini NK Osijek. A to je pokretati i akcelerirati dobre projekte u našem gradu! Stoga ćemo iznos kojega ćemo tek utvrditi preusmjeriti u nešto dobro, u neki projekt naših sugrađana i time pokušati pretvoriti lošu u dobru energiju. Jer naš pokret je veći od nogometa! I pokret se nastavlja - objasnio je Meštrović.

Navijači Osijeka od 16. do 30. rujna na adresu klupskog marketinga moći će slati prijave s opisom projekta na kojem rade, a kojem bi dobro došla financijska podrška. Prijava treba sadržavati informaciju o projektu (opis i status), problemu unutar projekta za koji trebaju sredstva, rang sredstava i plan kako će ih utrošiti. Razvoj tog projekta pratit će se na klupskim društvenim mrežama.

Ključne riječi

Komentara 1

NA
Nale50
13:42 16.09.2019.

..dobra ideja!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije