Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
COVID NAPAO GRADSKI VRT

Osijek ima velikih problema s koronavirusom, polovica momčadi izvan stroja uoči Rijeke?

Rene Poms traži prvu pobjedu kao novi trener Osijeka
Dubravka Petric/PIXSELL
09.09.2022.
u 16:57

Nakon dugo vremena dogodio se proboj koronavirus u nekog od hrvatskih prvoligaša.

Bliži se subotnja utakmica Rijeke i Osijeka na Rujevici, a trener bijelo-plavih Rene Poms ima velikih problema pri sastavljanju momčadi. 

Na press konferenciji je izjavio kako se u osječku svlačionicu dogodio proboj koronavirusa, dok spremni neće biti kapetan Škorić, Bralić, Jugović i Brlek. Zasad nije poznato koji igrači su zaraženi koronom, no to svakako bitno otežava pripremu Osijeka uoči vrlo važnog i zathjevnog okršaja na Kvarneru. 

Glas Slavonije javlja da su povučena dva imena, Alexander Uwem te Josip Špoljarić koji su se nalazili na posudbama i zaoštrit će konkurenciju na trenutno deficitarnim mjestima u obrani odnosno napadu. 

- Osjećam popriličan pritisak radi toga što dugo nismo slavili u Rijeci. Ja kao trener pokušavam što je moguće bolje pripremiti momčad. Imamo jasnu ideju kako želimo tamo igrati. Siguran sam da smo spremni. - izjavio je austrijski stručnjak koji je naslijedio Nenada Bjelicu na užarenoj klupi slavonskog prvoligaša. 

Ogled Rijeke i Osijeka igra se s početkom od 18.30 sati uz prijenos na programu MaxSporta.

>> VIDEO: Nikoli Jurčeviću se spustio stolac pa mu voditelj pomagao

Ključne riječi

Komentara 1

ZU
Zujim
18:19 09.09.2022.

Capakova propaganda hvata zamah, jesen samo sto nije, turistima se vise nema sto uzeti, e sad ponovno krece zimski covid turizam, mora se i zimi zaraditi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije