Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRADSKI VRT

Osijek i Slaven igrali bez pogodaka, Škorić u četiri minute zaradio dva žuta kartona

Osijek ugostio Slaven Belupo u 1. kolu HT Prve lige
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/8
15.08.2020.
u 22:03

Konačnim rezultatom zadovoljniji mogu biti Osječani, jer su od 30. minute igrali s desetoricom igrača. Osijekov kapetan Mile Škorić je u razmaku od četiri minute zaradio dva žuta kartona pa mu je glavni sudac Ivan Bebek pokazao put u svlačionicu.

Nogometaši Osijeka i Slaven Belupa odigrali su u subotu utakmicu 1. kola Prve HNL, a dvoboj u Gradskom vrtu završio je bez pogodaka.

Konačnim rezultatom zadovoljniji mogu biti Osječani, jer su od 30. minute igrali s desetoricom igrača. Osijekov kapetan Mile Škorić je u razmaku od četiri minute zaradio dva žuta kartona pa mu je glavni sudac Ivan Bebek pokazao put u svlačionicu.

Gosti iz Koprivnice nisu brojčanu prednost znali pretvoriti u nešto oppipljivo, iako se domaća momčad nakon Škorićevog isključenja orijentirala na obranu svoje mreže pa je statistika drugog poluvremena pokazala da su Osječani ostali bez udarca prema vratima Slaven Belupa.

S druge strane, svi gostujući pokušaji su bili neprecizni pa su dvojica vratara, Ivušić i Filipović, bili najmanje zaposleni na terenu. Obojica su imali samo dvije intervencije tijekom svih 90 minuta.

Utakmica je odigrana bez nazočnosti gledatelja na stadionu Gradski vrt, a sudio je Ivan Bebek iz Rijeke.

U prvoj utakmici subotnjeg programa Rijeka je na Rujevici preokretom došla do pobjede 2-1 protiv Šibenika. Vodeći pogodak za Šibenčane postigao je Marko Bulat u 9. minuti. Gosti su imali prednost do 84. minute, kad je izjednačio Sterling Yateke, a potpuni preokret i pogodak za pobjedu Rijeke postigao je Robert Murić u 90. minuti iz slobodnog udarca.

U nedjelju će 1. kolo Prve HNL biti zaključeno utakmicama Hajduk - Istra 1961 (17.55 sati) i Dinamo - Lokomotiva (20.05 sati).

U prvoj utakmici nove sezone Prve HNL, odigranoj u petak, Gorica je kao gost svladala Varaždin sa 5-1.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
23:07 15.08.2020.

Osijek slab.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije