Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZI U GRČKU

Osijek će zaraditi sjajan novac na igraču kojeg su željeli Dinamo i Hajduk

Dinamo izdominirao u drugom poluvremenu i odnio pobjedu protiv Osijeka s 5:2
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
10.01.2023.
u 13:34

Osijek bi s eventualnim bonusima trebao dobiti blizu milijun eura što je zapravo odličan posao s obzirom na to da je za nekoliko mjeseci Kleinheisler slobodan igrač.

Laszlo Kleinheisler, pouzdani vezni igrač Osijeka i jedan od najstandardnijih u momčadi Renea Pomsa, blizu je odlaska. Iako su u igri navodno bili Dinamo i Hajduk, izvjesnije je da će mađarski nogometaš karijeru nastaviti u inozemstvu. Kleinheisleru ugovor s Osijekom istječe na ljeto i Osječani žele dobiti bar nešto za njega ove zime kako na ljeto ne bi otišao besplatno.

Osijek je u poodmakloj fazi pregovora s jednim klubom iz inozemstva, a s tim izborom slaže se i ovaj 28-godišnji Mađar. A sada je otkriveno kamo će Kleinheisler. Grčki mediji pišu da je vrlo blizu prelaska u Panathinaikos koji je dao "zeleno svjetlo" za transfer. 

Germanijak piše da je Osijek prihvatio ponudu grčkog velikana i sada se čeka da Lacika dogovori svoje uvjete. Osijek bi s eventualnim bonusima trebao dobiti blizu milijun eura što je zapravo odličan posao s obzirom na to da je za nekoliko mjeseci Kleinheisler slobodan igrač.

Komentara 1

Avatar spin
spin
14:16 10.01.2023.

Zaradit će Mađari vlasnici NK Osijek, a ne Osijek. Jer mi banda lopovska nismo bili u stanju igrati pošteno i voditi klub pošteno jer je svako morao krasti za sebe i pokoljenja si. Kako smo izgubili strateške industrije, tako smomo i i još čemo i klubove, a na kraju će gamad vlaška prodati i državu onome tko ponudi više. Mi Hrvati!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije