Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVOR ŠUKER

Osigurat ćemo i povratak vjere u suđenje, Fifa i Uefa su zadovoljni nama

Šuker
Daniel Kasap/Pixsell
14.04.2014.
u 16:27

- Funkcija predsjednika nije samo fotelja, predsjednik se može biti dok se radi, a drugima ću prepustiti da komentiraju što sam do sada napravio. Za četiri godine moći ćemo se pohvaliti novim projektima - prokomentirao je Šuker

U ponedjeljak, 14. travnja, održana je izborna skupština Hrvatskog nogometnog saveza na kojoj je Davor Šuker, aktualni predsjednik, dobio novi, četverogodišnji mandat, a izabrani su i članovi Izvršnog odbora.

- Zahvalio bih se skupštinarima na potpori, nadam se da ću opravdati očekivanja u naredne četiri godine i da se neću umoriti raditi za nogomet. Funkcija predsjednika nije samo fotelja, predsjednik se može biti dok se radi, a drugima ću prepustiti da komentiraju što sam do sada napravio. Za četiri godine moći ćemo se pohvaliti novim projektima - prokomentirao je Šuker po završetku Skupštine.

Nakon prve dvije godine mandata, Šuker planira naredne četiri:

- Napravili smo određenu protočnost, a u novom mandatu želim prije svega solidarnost i poštovanje. HNS je stabilan i neće se umoriti pomagati nogometnoj bazi i mlađima, kao što će pomagati i ligi. A reprezentacija daje impuls, no mi smo vojska od 150.000 ljudi koji svakodnevno treniraju, i zamolio bih medije i da rade na popravljanju slike o nogometu.

- Smanjili smo ligu, što je bio pun pogodak, osigurat ćemo i povratak vjere u suđenje. Fifa i Uefa nas uvijek prate i zadovoljni su - zaključio je stari i novi predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker.

>> Šukeru novi mandat, Mamić: Želim da dugo vodi HNS

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
18:10 14.04.2014.

Osigurat ćemo povratak povjerenja u suce tako da nećemo uopće istražiti koji od njih je bio na platnom spisu Širkana koji je mito za "pošteno suđenje" dijelio sa svojim ljudima. Radije ćemo se praviti da ta presuda ne postoji. Nema nikih problema. Još četiri godine.

SO
SOKOL01
20:14 14.04.2014.

osiguraj pošteno suđenje u hr što te muči fifa uefa

DI
diskasting
22:02 14.04.2014.

Jao savezu koji ima potrčka za predsjednika! nadam se da će ti to biti zadnje 4 godine! taman 2018 bandića nebude više onda ni mamića a onda ni šukera jedva čekam mlad sam jupi!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije