Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV ZAOKRET

Oscar Pistorius izlazi iz zatvora nakon samo deset mjeseci!

Oscar Pistorius
Foto: Reuters/PIXSELL
08.06.2015.
u 15:09

Prema odluci suda seli u kućni pritvor, a trebao bi se baviti i radom za opće dobro.

Južnoafrički atletičar Oscar Pistorius ipak neće odslužiti na pravi način zatvorsku kaznu u trajanju od pet godina zbog ubojstva iz nehaja djevojke Reeve Steenkamp jer se, prema odluci suda, 21. listopada seli u kućni pritvor, gdje će se baviti i radom za opće dobro.

Na tome je njegov odvjetnički tim radio više od sedam mjeseci i nagađalo se da će uspjeti u naumu. Tog 13. listopada prošle godine, kad je stigla pravomoćna presuda, odmah se kroz neslužbene kanale moglo čuti da će pokušati izboriti za svog klijenta povoljniju kaznu.

Obitelj ubijene djevojke sigurno neće biti oduševljena, a i javnost će dobiti potvrdu da ne vrijede zakoni jednako za sve. Ionako im je teško povjerovati da atletičar nije znao tko se nalazi iza zatvorenih vrata kupaonice kad je u njih "istresao" četiri metka. Posebno jer su susjedi svjedočili da su čuli prestravljene urlike Reeve Steenkamp, što sugerira da ih je morao čuti i Pistorius, koji sve to negira od samog početka.

>> Pistorius kriv za ubojstvo iz nehaja, pušten uz jamčevinu

Komentara 6

TT
tik tak
16:20 08.06.2015.

Kad ovo čitam naši sudovi su još i dobri.Pa netrebaš biti pravosudni ekspert da bi znao kako je djevojku ubio namjerno.Zamisli živiš sam s sjevojkom ili ženom u stanu i čuješ iz WC-ea šumove,ništa ne pitaš već uzimaš pištolj i četiri put pucaš kroz vrata WC-ea.Taj nebi više nikad smio vidjeti slobodu,kad ovo čitam zaista me obuzme bijes i nemoć zbog nepravde..!

OB
ObrenM
18:52 08.06.2015.

Tko moze platiti nema prave kazne-bilo gdje.

TM
tony_montana
15:46 08.06.2015.

eto, da ne ispadne da toga ima samo kod nas, razlika je samo što je to kod nas normalno stanje stvari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije