Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PALA VALENCIA

Oporavio se: Torres s tribina pratio pobjedu Atletica i dobru partiju spasitelja Vrsaljka

Atletico Madrid - Valencia
Foto: Reuters
1/10
05.03.2017.
u 19:37

Vrlo dobru partiju odigrao je i Šime Vrsaljko koji je odradio svih 90 minuta. Hrvatski reprezentativac namjestio je dvije prilike suigračima, ali Gameiro i Koke nisu bili precizni.

Atletico Madrid je u 26. kolu nogometnog prvenstva Španjolske na svom stadionu svladao Valenciju s 3:0. Junak madridske momčadi bio je dvostruki strijelac Antoine Griezmann (10. i 83.), a u strijelce se upisao i Kevin Gameiro (48.).

Vrlo dobru partiju odigrao je i Šime Vrsaljko koji je odradio svih 90 minuta. Hrvatski reprezentativac namjestio je dvije prilike suigračima, ali Gameiro i Koke nisu bili precizni.

Pobjedu Atletica s tribina je promatrao Fernando Torres koji je teško pao u utakmici s Deportivom u četvrtak. Iako je ostao bez svijesti, španjolski napadač je dobro, a publika ga je dočekala ovacijama. Podsjetimo, Torresa su spasili Vrsaljko i Gameiro koji su odmah reagirali i spriječili da proguta jezik i uguši se na terenu.

U ranije odigranoj utakmici Sporting je kod kuće izgubio od Deportiva (0:1), dok će večeras Las Palmas, za kojeg igraju Marko Livaja i Alen Halilović, igrati protiv Osasune.

>> Rakitić je zabio, ali zbog ovog poteza dobio je ovacije na stadionu i postao hit na internetu!

Rezultati by SofaScore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije