Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRITIKE TRENERA

Opet udarili po Kovaču, nikome nisu jasni njegovi potezi: 'Bio je vidno potresen'

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
01.04.2019.
u 08:49

- Bio sam iznenađen jer su ti igrači u odličnoj formi. Niklas Süle i Serge Gnabry odigrali su dobro protiv Nizozemske pa su trebali nastaviti igrati u klubu. Trebali su dobiti barem 60 minuta - rekao je proslavljeni njemački trener Volker Finke

Nogometaši Borussije Dortmund u subotu su se ponovo izdvojili na vrhu Bundeslige. Nakon 27 odigranih utakmica imaju dva boda više od drugoplasiranog Bayerna, koji je kiksao na gostovanju kod Freiburga i odigrao samo 1:1. 

- Frustrirajuće je kako smo igrali protiv Freiburga. Baš sam frustriran zbog toga - rekao je trener Bayerna Niko Kovač.

No, nogometni stručnjaci u Njemačkoj čude se potezima bivšeg hrvatskog izbornika u toj utakmici. Naime, na klupi je ostavio Niklasa Sülea i Sergea Gnabryja i tek ih kasnije ubacio kada je bilo prekasno. A obojica su u dobroj formi, posebno Gnabry koji je u tjedan dana ranije u pobjedi Njemačke nad Nizozemskom (3:2) postigao prekrasan gol.

- Bio sam iznenađen jer su ti igrači u odličnoj formi. Niklas Süle i Serge Gnabry odigrali su dobro protiv Nizozemske pa su trebali nastaviti igrati u klubu. Trebali su dobiti barem 60 minuta - rekao je proslavljeni njemački trener Volker Finke (71).

A poznati njemački novinar Reinhold Beckmann je poručio:

- Kovač je bio vidno potresen. Možda je bio nezadovoljan zbog vlastite odluke da Gnabry i Süle ne igraju, a možda se kockao. S brzim Gnabryjem imao bi više rješenja. On stalno igra dobro, nevjerojatan je igrač.

Kovaču i Bayernu sada u srijedu slijedi utakmica četvrtfinala DFB kupa protiv drugoligaša Heidenheima, a onda u subotu veliki domaći derbi protiv Borussije Dortmund nakon kojeg će mnoge stvari biti jasnije.

>> Pogledajte i najveće zimske transfere

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar majkuvam
majkuvam
09:59 01.04.2019.

"Proslavljeni njemački trener Volker Finke",a koji je on to veliki klub trenirao i koju je slavu stekao?

NI
NikoCro
09:31 01.04.2019.

Kada neko veliko ime od trenera dodje njima se kupuju igraci u milijunskim iznosima, a sa cime Niko raspolaze, sa sterkeljama i penzionerima

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
08:53 01.04.2019.

U subotu je Kovaču Dan D .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije