Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski kup

Opet ne može bez nereda: Navijači Dinama i Rijeke sukobili se u Puli

Sukob navijača u Puli
Foto: Screenshot
22.05.2019.
u 14:26

Policija je zabilježila kršenje javnog reda i mira, ali nije mogla potvrditi informaciju da je oštećen jedan automobil.

Samo nekoliko sati uoči utakmice u kojoj će snage u finalu Kupa odmjeriti Dinamo i Rijeka (18 sati), nedaleko od stadiona Aldo Drosini, u Puli su zabilježeni incidenti. 

Do sukoba je došlo u ulici Marka Marulića, a svjedoci su naveli da je poveća skupina navijača trčala za nekolicinom mladića.

Neki su, sudeći prema snimci koju prenose 24sata, u rukama imali palice i remenje.

Policija je zabilježila kršenje javnoga reda i mira, ali nije mogla potvrditi informaciju da je oštećen jedan automobil.

.

 



 

Komentara 11

Avatar nitko i ništa
nitko i ništa
15:10 22.05.2019.

Zašto ih DNOvinari uporno nazivaju navijačima kada je jasno da je riječ o huliganima?

Avatar Pravi Slovenc
Pravi Slovenc
14:55 22.05.2019.

evo zašto ja već dugo vremena ne idem na utakmice, a i mnogi drugi! nogomet i sport trebaju biti mjesto opuštanja i zabave za normalne navijače, a ne da moram paziti hoće li me napasti neki id.iot koji navija za drugi klub jer imam dres kluba za koji ja navijam! sav taj poremećeni ološ koji na utakmice dolazi radi nasilja i tučnjave treba odmah strpati iza rešetaka na 6 mjeseci! za sljedeći incident na 12 i tako svaki put uduplavati! u roku od godine dana ne bi bilo više niti jednog incidenta nigdje na stadionima!!!!!!!!!!

Avatar vila velebita
vila velebita
14:36 22.05.2019.

Skloni smo prepisivati sa zapada raznorazne gluposti, pa bi mogli i engleske zakone o navijačima prepisati... pa fino dežurnom sucu za prekršaje i kazne kao u engleskoj... (unutar par sati sve riješeno)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije