Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasilje u sportu

Opet divljaštvo! Diljev igrač Bošnjak nokautirao i cipelario suca Tadića

'03.11.2010.,Vinkovci - Nogometno igralise nogometnog kluba Dilj Vinkovci. Photo: Goran Ferbezar/PIXSELL'
'Goran Ferbezar/PIXSELL'
03.11.2010.
u 20:15

Utakmica 4. HNL-a između Dilja i Zrinskog nije završena.

Poslije nedavnog brutalnog prekida utakmice u Siveriću, kada je napadnut sudac utakmice Teo Pavić, još brutalniji nasrtaj na nogometnog suca zabilježen je prošli vikend u Vinkovcima na utakmici 4. HNL istok između Dilja i Zrinskog.

Utakmica je, pri rezultatu 0:0, prekinuta u 52. minuti nakon što je na glavnog suca Bojana Tadića (24) nasrnuo igrač Dilja Hrvoje Bošnjak. Prije napada Tadić je Bošnjaku radi prigovora dao opomenu, nakon čega je igrač načinio i preoštar prekršaj, zbog čega je trebao dobiti i drugu opomenu i isključenje.

Sudac mu drugi žuti karton nije uspio pokazati jer je Bošnjak šakom u lice udario Tadića poslije čega je on pao onesviješten na zemlju. Bošnjak ga je potom, dok je Tadić ležao na zemlji, još jednom udario, i to nogom. Utakmica je prekinuta, a ubrzo je pozvana i hitna pomoć koja je odvezla Tadića da mu pruži pomoć.

– Ne želim govoriti o tome. Znam samo da se poslije toga udarca ničega više ne sjećam – rekao nam je Tadić, koji zahvaljuje predsjedniku domaćih Mirku Bilušu što je bio uz njega i pomogao mu.

– Još uvijek nismo dobili sva izvješća. Kada se prikupe sva izvješća, bit će donesene i odgovarajuće odluke – rekao je Josip Podobnik, povjerenik za suce u 4. HNL istok.

Suci iz 4. lige kažu da to nije prvi Bošnjakov nasrtaj na nekoga od sudaca te da je poznat kao problematičan igrač. Napad na suca zabilježila je i policija koja događaj vodi kao kršenje Zakona o sprečavanju nereda na sportskim natjecanjima.

– Protiv napadača podignuta je prekršajna prijava, a oštećena osoba odlučit će hoće li pokretati sudski postupak – rekao je glasnogovornik PU Krunoslav Žgela.

Komentara 8

FR
freedy49
21:06 03.11.2010.

jeb** te u rvatski ko ti dade svedodžu srednje škole.Ponovo u osnovnu

DA
Darko82
21:27 03.11.2010.

Strašno je ovo!Isto tako još je strašnije što su naše lige,pune sudaca koji tu sude po raznorznim vezama i vezicama!!

DH
dalibor.hren
20:38 03.11.2010.

Kad bi divljacima opizdili 5 godina, drugi bi mislili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije