Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
World Superbike

Opasna vožnja: Španjolcu se zapalio motocikl tijekom treninga

Xavi Fores
Foto: Screenshot/You Tube
1/5
03.04.2017.
u 19:29

Važno da se nije uspaničio, a zaštitno odijelo spasilo ga je od težih posljedica. Sve je izgledalo vrlo dramatično, a Španjolac je imao lakše opekline po vratu i drugim dijelovima tijela

Automoto sport skriva mnoge opasnosti. Neugodno iskustvo doživio je španjolski motociklist Xavi Fores na službenom treningu World Superbikea, konkurentske organizacije MotoGP-u.

Tijekom kvalifikacija uoči španjolske utrke njegov se Ducati zapalio u vožnji. Xavi Fores ostao je na svom motociklu desetak sekundi dok nije usporio te je u vožnji skočio s njega.

 

Važno da se nije uspaničio, a zaštitno odijelo spasilo ga je od težih posljedica. Sve je izgledalo vrlo dramatično, a Španjolac je imao lakše opekline po vratu i drugim dijelovima tijela.

Kasnije je nastupio na utrci i osvojio šesto mjesto.

>>Ovo su najseksi 'trofeji' najvećeg ženskara u svijetu formule 1: I utrke mu traju dulje od veza

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije