Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Procjena Transfermarkta

Vrijednost igrača Dinama skočila u nebo, samo Olmo vrijedi više od čitavog Hajduka!

Dinamo - Rijeka
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
27.12.2019.
u 15:01

Transfermarkt je podigao vrijednost i Dominiku Livakoviću s osam na 13 milijuna eura, ali i Bruni Petkoviću s osam na 13,5 milijuna eura

Dani Olmo vrijedi 35 milijuna eura! Nova je to procjena urednika stranice Transfermarkt, koji su darovitom Španjolcu podebljali vrijednost za još pet milijuna u odnosu na rujan.

Ne čudi to previše jer je Dinamov dragulj u međuvremenu debitirao za seniorsku španjolsku reprezentaciju, ali i okusio Ligu prvaka, najelitnije klupsko nogometno natjecanje.

Transfermarkt je podigao vrijednost i Dominiku Livakoviću s osam na 13 milijuna eura, Bruni Petkoviću s osam na 13,5 milijuna eura, Mislavu Oršiću s 5,5 na 9,5 milijuna eura, Dini Periću s 2 na 5 milijuna eura. 

Ponešto su napredovali i Arijan Ademi, Amer Gojak, Nikola Moro, Emil Dilaver, Luka Ivanušec i Damian Kadzior. 

Ukupna tržišna vrijednost prve momčadi hrvatskog prvaka sada iznosi impresivnih 136,95 milijuna eura, što je golema prednost u odnosu na njegova najvećeg rivala i trenutačno drugu momčad HNL-a.

Transfermarkt, naime, vrijednost Hajdukovih igrača procjenjuje na 28,5 milijuna eura.

Foto: transfermarkt.com

Komentara 21

DU
Deleted user
15:10 27.12.2019.

to su krivi Mamići ili netko treći... nije valjda da je sam Olmo skuplji od cjelokupnog Hajduka, jer Hajduk eto postiže dobre rezultate... čak je i pobijedio lokalni klub iz Praščića gornjih.....

BL
bluesclues
15:21 27.12.2019.

vrijednost hajdukove momcadi je precjenjena - cjela momcad ne vrijedi vise od 15 milijuna...

ĆI
ćiro
15:24 27.12.2019.

Cijeli Hadjuk 28 mil.,a Olmo sam 35 mil.🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije