Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener ga 'zaledio'

Olmo progovorio o svom statusu u Leipzigu: Ne znam objašnjenje

Dani Olmo
Foto: Jan Woitas/DPA/Pixsell
1/6
19.03.2020.
u 20:32

- Ja sam došao ovdje kako bih igrao pa ću nastaviti trenirati i nastojati da trener promijeni mišljenje - kazao je Španjolac

Španjolski nogometaš Dani Olmo, koji je u siječnju otišao iz zagrebačkog Dinama u njemački RB Leipzig, rekao je da ne zna zašto ga trener Julian Neglesmann nije stavljao u igru u posljednje vrijeme.

- U Leipzigu se osjećam jako dobro premda možda nisam dobio minute koje bih volio imati, ili kojima smo se nadali u početku. Istina je da sam odigrao početne četiri utakmice, no najednom sam nestao. Trener me nije stavio u iduće tri utakmice, bez ikakvog objašnjenja - rekao je 21-godišnji ofenzivni igrač u inervjuu španjolskim novinama Mundo Deportivo, dodavši da nije niti tražio objašnjenje trenera.

Nakon što je 25. siječnja došao u Njemačku odigrao je 233 minute u pet utakmica.

- Igrao sam na četiri različite pozicije. Jedina barem malo bliska mojoj bila je u veznom redu portiv Bremena. No protiv Bayerna sam izašao kao "devetka", protiv Borussije Mönchengladbach na boku, a u kupu sam igrao središnjeg veznog igrača. Tako da nisam imao kontinuitet na svojoj poziciji polušpice ili ofenzivnog krilnog igrača gdje mogu najviše doprinijeti - kazao je.

- Ne znam što se dogodilo, međutim ja sam došao ovdje kako bih igrao pa ću nastaviti trenirati i nastojati da trener promijeni mišljenje - poručio je. U dresu trećeplasirane momčadi njemačkog prvenstva zabio je gol i jednom je asistirao.

RB Leipzig se prije prekida nalazio na trećem mjestu njemačkog prvenstva sa 50 bodova, pet manje od lidera Bayerna, dok drugoplasirana Borussija Dortmund ima 51 bod.

Njemačko prvenstvo je zbog epidemije koronavirusa prekinuto do 2. travnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije