Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamova zvijezda
Povratak na članak

Olmo ima jednu želju: 'Teško ću to postići budem li igrao samo u HNL-u'

O količini novca zasad nije bilo riječi, ne zna se koliko je, ako jest, Barcelona Dinamu ponudila kao odštetu za Olma, no njegova vrijednost na Transfermarktu procijenjena je sad na visokih 35 milijuna eura, a nerijetko su transferi bili i znatno viši od tih procijenjenih vrijednosti

Komentari 2

EU
eugenkak
12:22 03.01.2020.

stvarno ste se popeli na ??? sa tim Olmom, ja bi vam mogao nabrojit tucet deckih koji su igrali u Dinamu a da im Olmo nije ni do gleznja ko np. Lamza i td. da ne pisem dalje ko np. Benko i td.

VL
DH
dalibor.hren
22:19 02.01.2020.

Službena ponuda još nije stigla, a Dani vrijedi puno više nego preplanuli dečki koje prodaju za stotine milijuna eura!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.