Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbor Drage Čelića

Olićev finale Lige prvaka bio je iznad svega

'Bayern Munich\'s Ivica Olic celebrates a goal during their German Bundesliga first division soccer match against Nuremberg in Munich September 19, 2009.   REUTERS/Michael Dalder    (GERMANY SPORT SOC
'MICHAEL DALDER'
25.12.2010.
u 19:48

Šteta je što Kranjčar ne igra više u Tottenhamu, u prvom dijelu sezone, a i u reprezentaciji pokazao je da je vrhunski igrač, kaže Drago Čelić

Drago Čelić, nekadašnji Hajdukov maratonac, bio je igrač kojeg su treneri obožavali, ali i suigrači. U sjećanju je ostala sekvenca koja obilježava njegovu karijeru. Blaž Slišković je u dvoboju Kupa Uefe protiv Stuttgarta dobio nagradu za najboljeg igrača utakmice. Prišao je Čeliću.

– Evo ti dar, bez tebe ga ne bih dobio.

A Čelić se nasmijao i dao čuvenu izjavu.

– Za Sliškovića bih i vodu nosio.

I dandanas Čelić je ostao isti, veliki je radnik kojemu nije teško voditi maleni Kamen iz Ivanbegovine u njegovoj Imotskoj krajini. Nogomet mu mijenja sve obroke, prati sve što se događa.

– Olić je s Bayernom ušao u finale Lige prvaka, taj događaj bio je iznad svega. Posebno zbog njegovih golova. I Darijo Srna iza sebe ima odličnu godinu, Šahtar je po svim rezultatima u samom vrhu Europe, a Srna je kapetan i nositelj igre – kazao je Čelić, koji je iza njih dvojice svrstao standardno dobrog Luku Modrića, pa Niku Kranjčara.

– Šteta što Niko više ne igra u Tottenhamu, ima kvalitete za vrhunski nogomet – objašnjava Čelić.

Ostali su u poretku "bundesligaši" Lakić, Petrić, Pranjić, Šimunić i Rakitić, a popis najboljih zaključio je Eduardom.

– Njegov je povratak velika stvar za hrvatski nogomet. Kod njega mi se sviđa što je imao snage otići u slabiju ligu u kojoj se ponovo dokazuje – zaključio je Čelić.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
21:39 25.12.2010.

Olićev sjedenje na sofi i zadivljeno pračenje Roberta Korena i Valtera Birse po HRT 2 za vrijeme World Cupa u JAR-u je bilo iznad svega što je pokazao na kvalifikacijskim utakmicama protiv Engleske i Ukrajine..

KR
kroon
23:53 25.12.2010.

olic je dobro igrao u utakmicama prije finala ali u tom finalu on se nije sastao 2 puta sa loptom i njegov klub tako je i prosao

OB
-obrisani-
07:42 26.12.2010.

Slažem se s Čelićevim izborom za najboljeg nogometaša godine. 1.Olić (fantastični nastupi u LP) 2.Srna(kapetan i vođa Šahtara koji gazi sve pred sobom) 3.Modrić(mozak Tottenhama koji je prošao grupu u LP) 4.Kranjčar(najbolji igrač naše repke u 2010)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije