Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI UGOVOR?

Olić: Želio bih ostati u HSV-u

25.11.2008.
u 10:37

Napadaču hrvatske nogometne reprezentacije Ivici Oliću aktualni ugovor s HSV-om istječe u lipnju 2009. godine, a dugotrajnim pregovorima oko novog ugovora ne nazire se kraj.

Prekrasnim pogotkom u same rašlje za pobjedu HSV-a protiv Werdera 2-1 ovog vikenda u 14. bundesligaškom kolu Olić je ponovo potvrdio svoju vrijednost, a trener momčadi Martin Jol želi ga u svojoj momčadi i sljedeće sezone.

- Ivica je jako važan za nas. Ima mentalitet kakav ova momčad treba i želim ga zadržati. To sam već i rekao upravi kluba, uostalom prošle sezone bio je naš najbolji strijelac – rekao je Jol za Hamburger Abendblatt.

Još su od kraja prošle sezone pregovori o novomu Olićevu ugovoru u tijeku. Olićev savjetnik Gordon Stipić još se nije dogovorio oko novog ugovora, a najveći problem su primanja hrvatskog napadača. Stipić zahtijeva povećanje Olićeve godišnje plaće s 2,3 milijuna eura na 3 milijuna eura, na što uprava HSV-a još nije pristala.

- Čudi me što pregovori toliko dugo traju. Moja prva opcija i dalje je Hamburg. Moja obitelj i ja se jako dobro osjećamo ovdje i željeli bismo ostati. Nadam se da će do dogovora doći uskoro, inače ću sreću morati potražiti negdje drugdje – izjavio je Olić, za kojeg su zasad interes pokazali Valencia, te neki ruski i engleski klubovi.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije