Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Damir Krznar

Ola prisilio Van Gaala da prizna pogrešku

\'Israel\'s Tamir Cohen (R) fights for the ball with Croatia\'s Ivica Olic during their Euro 2012 qualifying soccer match in Ramat Gan, near Tel Aviv October 9, 2010.  REUTERS/Nir Elias (ISRAEL - Tags
Reuters
23.12.2010.
u 10:18

Bivši kockasti na vrhu vidio dobrog dečka iz Davora.

Prošle je zime Damir Krznar okončao bogatu igračku karijeru, taj je bivši lijevi branič, podsjetimo, jedan od najtrofejnijih Dinamovih igrača.

– Najdraža mi je dvostruka kruna u sezoni 2005./2006. (trener je bio Zlatko Kranjčar, nap. a.) jer sam tada uspjehu najviše pridonio, a i bili su mi to prvi trofeji.

Kranjčar nosio kockaste

Krznar je zadnje utakmice odigrao u Interovu dresu, sad je trener u omladinskoj školi zaprešićkog kluba, a u 2011. godini bit će uz Damira Mužeka pomoćnik Iliji Lončareviću, šefu struke u zaprešićkom klubu. Ni trenutka nije dvojio tko je bio najbolji u 2010. godini.

– Ivica Olić, bez konkurencije! Igrao je u finalu Lige prvaka, najzaslužniji je što je Bayern i došao do kraja. Na početku sezone bio je tretiran kao "škart", a na kraju je bio čovjek bez kojeg se sastav ne može zamisliti – objašnjava Krznar.

Olić i Krznar su zajedno igrali u sezoni 2002./2003.

– Za Olu ću reći da je dobar dečko iz Davora. Ostao je potpuno isti od prvog dana kada sam ga upoznao pa sve do dana današnjeg. Nogometno nikada nisam dvojio da će uspjeti, da će napraviti veliku karijeru. Ali, naravno, tada kada smo obojica bili u Dinamu teško je bilo predvidjeti da će baš dovući Bayern do finala.

Na drugu poziciju postavio je Niku Kranjčara:

– Iako nije standardan u Tottenhamu, nagrađujem ga za sjajne igre u reprezentaciji, na svojim je leđima iznio jesenske utakmice.

Treći je Luka Modrić.

– Standardno dobar, jedan od najboljih gdje god igra.

Na četvrtom je mjestu Srna, peti je Ćorluka, a šesti Eduardo:

– Odlaskom u Šahtar, Dudu se vratio, najvažnije je da je zdrav i da opet igra. Trebalo mu je mnogo hrabrosti, volje i snage za povratak, a Šahtar nije doživio kao degradaciju, nego kao novu šansu.

Još jedan Brazilac s hrvatskom putovnicom, Sammir, kod Krznara je na sedmome mjestu.

– Jesenas je bio neprijeporno najbolji igrač PHNL-a, ključni Dinamov čovjek u europskim utakmicama.

Ima mjesta i za – Srđana Lakića!

Strinić budućnost

– Cijele jeseni igrao je u odličnoj formi, postiže pogotke, grabi velikim koracima prema standardnom, sviđa mi se igrački taj dečko.

Na devetu poziciju stavili ste Ivicu Križanca?

– Možda je to i prenisko s obzirom na to da iza sebe ima sjajnu sezonu! Prvak je Rusije, a to nije nimalo lako.

Morao je na popisu biti i jedan – lijevi branič, hajdukovac Strinić:

– Novo lice na nogometnoj sceni, solidno je igrao ove sezone u Hajduku, pa i u reprezentaciji. Pred njim je lijepa karijera.

Ključne riječi

Komentara 1

PO
Posavina09
12:50 24.12.2010.

glupljeg naslova nisam vidio od ovoga.. to ima samo kod nas..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije