Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL liga

Okršaji u New Yorku: Pobjede Rangersa i Islandersa

New York Rangers
Foto: Reuters/Pixsell
24.03.2016.
u 11:10

Islandersi su na četvrtom mjestu Metropolitanske divizije s 87 bodova, ali čvrsto drže u rukama sedmo mjesto na Istoku, koje ih vodi u doigravanje

Samo dvije utakmice odigrali su hokejaši u NHL-u u noći sa srijede na četvrtak, obje su odigrane u New Yorku i u obje su slavile domaće momčadi.

U Madison Square Gardenu su New York Rangersi u NHL klasiku svladali Boston Bruinse s 5-2. Već u prvoj trećini su za domaću momčad pogodili Zuccarello i Stepan. U drugoj trećini je za 3-0 pogodak postigao Brassard, a Stempniak je nakratko prekinuo seriju domaćih. No, kad je u 47. minuti Miller pogodio za 4-1, nade Bostona u preokret su nestale. Vatrano je smanjio na 4-2, a konačan rezultat postavio je Nash. Osim spomenutih strijelaca, velike zasluge za pobjedu Rangersa pripadaju i vrataru Henriku Lundqvistu koji je imao čak 39 obrana.

Tavares, Martin i Nelson bili su strijelci domaćih u pobjedi New York Islandersa nad Ottawom za koju je u posljednjoj trećini utješni pogodak postigao Stone (3-1).

Islandersi su na četvrtom mjestu Metropolitanske divizije s 87 bodova, ali čvrsto drže u rukama sedmo mjesto na Istoku, koje ih vodi u doigravanje. Rangersi su drugi (92) iza nedodirljivih Washington Capitalsa (109).

>>Washington osigurao prvo mjesto deset utakmica prije kraja sezone

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije