Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Specijal Europsko prvenstvo

Okrećemo novine, nogometna avantura počinje!

Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Goran Kovacic/pixsell
06.06.2016.
u 15:52

Nino Raspudić će vam spraviti nogometni espresso, na svoj način vam nuditi kako on vidi nogomet i Euro. Goran Gerovac je naš zadnji vezni, a njegov pregled igre je nerijetko kvalitetniji i od najboljeg nogometaša na toj poziciji.

Ante Čačić, izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije, kaže da su njegovi reprezentativci spremni za Euro 2106! Za turnir u kojem očekujemo da Modrić, Rakitić i društvo naprave korak više na velikim natjecanjima. Četvrtfinale je želja, polufinale, to je pravi posao u Francuskoj, a dalje se može samo maštati. 

Let za Francusku je 7. lipnja u jutarnjim satima, a od tog trenutka Večernjakovi novinari će vam na 13 stranica svakodnevno donositi novosti iz našeg kampa u Deuvilleu, što rade naši igrači, o čemu razmišljaju, kako se odmaraju i sve druge pojedinosti oko vatrenih. 

Naši bivši reprezentativci, Igor Štimac, Dražen Ladić, Stipe Pletikosa i Krunoslav Jurčić  otkrivat će vam kako su oni vidjeli nastupe iz svog dugogodišnjeg i bogatog nogometnog iskustva. I neće štedjeti naše igrače, biti će objektivni, kritični, ali istovremeno i dobronamjerni. Okrenut ćemo novine, tako da će na mjestu sadašnje zadnje stranice biti nova naslovnica posvećena Europskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj. Naš Srećko Puntarić će svog Felixa prilagoditi nogometu pa ćete i njegove šaljive dosjetke moći vidjeti na toj drugoj naslovnici.  

Nino Raspudić će vam spraviti nogometni espresso, na svoj način vam nuditi kako on vidi nogomet i Euro. Goran Gerovac je naš zadnji vezni, a njegov pregled igre je nerijetko kvalitetniji i od najboljeg nogometaša na toj poziciji. 

Za satiričnu stranu nogometa zadužen je popularni News Bar. To su hrabri, ali prije svega lucidni novinari, iznimni profesionalci koji su znali protresti Hrvatsku! Stoga ih nikako nemojte propustiti na našim stranicama. 

Kompletan Euro 2016. u opširnim izvještajima, analizama i komentarima možete odmah pratiti na www.vecernji.hr, u posebnoj rubrici napravljenoj iznimno za ovu prigodu. 

>>Stigli smo u Francusku! Evo što u kampu u Deauvilleu čeka vatrene!

Komentara 2

MA
malino
12:58 07.06.2016.

Горан Геровац: С Божьей помощью и оружием

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije