Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši broj jedan

Posrnulog Đokovića preskočio i Čilić, otkrio kakav mora biti novi trener

Nadal Đoković
Foto: Adam Davy/Press Association/PIXSELL
1/5
08.05.2017.
u 11:42

Đoković se na ATP Race ljestvici nalazi se tek na 23. mjestu budući da je u 2017. osvojio samo 665 bodova

Novak Đoković već pola godine ne uspijeva postići vrhunsku formu i kao rezultat toga stigao je njegov rastanak s trenerom Marianom Vajdom. Bivši broj jedan stoga je u potrazi za novim stručnjakom, a otkrio je i kakav bi on trebao biti.

- Nisam igrao dobro posljednjih šest mjeseci, osjećam da su mi potrebne promjene i drugačiji trenerski pristup. Ne znam kada ću se vratiti na pobjedničke staze, nadam se uskoro. Novi trener bit će netko tko je imao slično iskustvo kao ja. Nema puno takvih koji su igrali na tako visokom nivou. Temeljito razmišljam o tome i neću žuriti s odlukom - naglasio je Đoković koji je s obzirom na ovogodišnje rezultate daleko od Mastersa u Londonu.

Na ATP Race ljestvici nalazi se tek na 23. mjestu budući da je u 2017. osvojio samo 665 bodova. Vodeći je Roger Federer (4045 bodova), a ispred Đokovića je i Marin Čilić sa 775 bodova na 18. mjestu.

Dodajmo i kako se na ATP ljestvici povećala razlika između vodećeg Andyja Murrayja i drugoplasiranog Đokovića. Britanac ima 11.270 bodova, a Srbin 7085.

Komentara 2

Avatar miyamoto
miyamoto
09:37 09.05.2017.

Bravo Marine! Svi Hrvati bosanskohercegovackog podrijetla u Njemackoj te pozdravljaju.

KU
kupatilo
14:41 08.05.2017.

gdjesu komentari

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije