Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi na Wimbledonu

Đoković opet kritizira, bijesan je: 'Ovo je užasno, jako loše!'

Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
11.07.2017.
u 20:45

Nakon današnje pobjede još je jednom kritizirao ovogodišnju organizaciju.

Novak Đoković pobijedio je Adriana Mannarina sa 6:2, 7:6, 6:4 i postao posljednji četvrtfinalist ovogodišnjeg Wimbledona. No, bivši prvi tenisač svijeta nezadovoljan je nekim odlukama čelnika ovog velikog turnira.

Naime, još jučer je nastala prava strka kada je njihov meč prebačen za danas. Dvoboj Đokovića i Mannarina bio je postavljen kao treći na terenu broj 1, ali kako se susret Luksemburžanina Gillesa Mullera i Španjolca Rafaela Nadala odužio na četiri sata i 47 minuta, oni svoj dvoboj nisu mogli ni započeti.

Novak Đoković
1/10

S obzirom na to da je dva sata ranije već bio slobodan centralni teren, Đoković pokušao organizatore nagovoriti da se tamo odigra njegov meč, ali je odbije. Zbog toga je bio prilično nezadovoljan jer ovako ima manje vremena za odmor od ostalih sudionika.

Nakon današnje pobjede još je jednom kritizirao ovogodišnju organizaciju.

- Rekao sam sucu da je nasred terena rupa. Zamolio me da mu je pokažem i kad je i sam vidio, nije bio zadovoljan. Moram priznati da su tereni ove godine jako loši. Znam da je travu užasno teško održavati i da ovi divni ljudi rade danonoćno da bi sve bilo u redu, ali ove godine nije dobro, rekao je Đoković.

Komentara 11

ME
MejaCity
23:14 11.07.2017.

i kažeš neka čudna ishrana i prehrana a dobro ako je tako tko sam ja da ti sudim....

Avatar patkovic
patkovic
06:51 12.07.2017.

brat je mio koje vere bio

UV
Uvjekprotiv
22:22 11.07.2017.

kme kme kupi traktor pa uredi teten

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije