Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wimbledon

Đoković ljutit na organizatore, evo zašto je odgođen meč s Mannarinom

Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
11.07.2017.
u 10:23

Međugorcu su se još pridružila šestorica igrača, a jedno mjesto još uvijek je prazno.  Posljednjeg četvrtfinalistu doznat ćemo danas nakon što svoj susret odigraju srpski tenisač Novak Đoković i Francuz Adrian Mannarino

Marin Čilić izborio je četvrti u nizu četvrtfinale u Wimbledonu. Hrvatski tenisač bio je uvjerljiv protiv Španjolca Roberta Bautiste Aguta i prvi je ušao među  osam najboljih na turniru u All England Clubu.

Međugorcu su se još pridružila šestorica igrača, a jedno mjesto još uvijek je prazno.  Posljednjeg četvrtfinalistu doznat ćemo danas nakon što svoj susret odigraju srpski tenisač Novak Đoković i Francuz Adrian Mannarino.

Njihov dvoboj je u ponedjeljak po rasporedu bio treći na terenu broj jedan, ali kako se susret Luksemburžanina Gillesa Mullera i Španjolca Rafaela Nadala odužio na gotovo pet sati, Đoković i Mannarino igrat će danas.

A tenisači su se nadali, ponajviše Đoković, kako bi organizatori turnira mogli meč staviti na središnji teren nakon što je Švicarac Roger Federer uvjerljivo nadjačao Bugarina Grigora Dimitrova. No to se nije dogodilo.

Srpski tenisač čim je doznao kako će dvoboj s Mannarinom biti odgođen za utorak otišao je u službene prostorije. Đoković je smatrao da se o premještanju meča na središnji teren moglo odlučiti mnogo ranije, kada je bilo jasno da će Nadal i Muller igrati maratonski meč.

Organizatori turnira objavili su priopćenje:

"Sigurnost gledatelja nam je najvažnija. I kada je već bilo jasno da Đoković i Mannarino u ponedjeljak neće početi svoj meč na terenu broj jedan, nismo mogli susret pomaknuti na središnji teren. Mnogo je gledatelja ostalo u kompleksu. Oko 20.30 sati bilo je 30.000 ljudi, pa je premještanje susreta moglo utjecati na sigurnost gledatelja."

Marin Čilić će u četvrtfinalu, koji se igra u srijedu, igrati protiv Luksemburžanin Gillesa Mullera koji je iznenađujuće  nadjačao Rafaela Nadala.

Komentara 1

IA
iamia
13:30 11.07.2017.

ČETVRTFINALISTA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije