Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINALIST WIMBLEDONA

Đoković komentirao svoj odnos s Ivaniševićem i nasmijao cijelu dvoranu! Evo što je rekao

Novak Đoković i Goran Ivanišević
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
13.07.2019.
u 18:19

U finalu ga čeka Švicarac Roger Federer koji je bio bolji od Rafaela Nadala, a nakon svog polufinalnog susreta Đoković je komentirao kako je spreman za veliko finale jer se cijelu godinu priprema za to

Novak Đoković pobjedom 6-2 4-6 6-3 6-2 nad Španjolcem Robertom Bautistom Agutom plasirao se u svoje šesto finale na wimbledonskoj travi.

Tamo ga čeka Švicarac Roger Federer koji je bio bolji od Rafaela Nadala, a nakon svog polufinalnog susreta Đoković je komentirao kako je spreman za veliko finale jer se cijelu godinu priprema za to. 

Ipak, zanimljiviji dio konferencije za novinare bio je kada je stiglo pitanje o tome čuje li se s Goranom Ivaniševićem?

Sad smo pričali. On je Umagu, igra u subotu meč s Prpićem pa sam ga savjetovao što treba raditi u meču. Šalim se naravno, ali čujemo se svakodnevno i analiziramo moju igru, ali i mojih protivnika - rekao je Đoković koji je nasmijao sve prisutne. 

Finale između Federera i Đokovića igra se u nedjelju u 15 sati

>>> Pogledajte veliko finale na Šalati

 


 

 

Ključne riječi

Komentara 50

BI
Binki1664
19:17 13.07.2019.

Mary I niko cro pa normalno je da je nevazno kaj komentiraju trenutno br 1 u svjetskom tenisu I najbolji hr tenisac svih vremena. Vama je vjerojarno di reva tupson .najvaznije.

BO
boskovic
20:24 13.07.2019.

Zivio Djokovic i Ivanisovic Neki su zalosni sto su njih dva prijatelji

ST
stonnycreek67
20:04 13.07.2019.

Veliki igraci sutra nastupaju oba obozavam pa nek pobjedi onaj koji bude sutra bolji. Sretno Novak i Roger veliki igraci i velike licnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije