Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMOV SAVJETNIK revoltiran

Oglasio se Zdravko Mamić: E, sad je bilo dosta! Nećete, razbojnici

Zdravko Mamić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
20.04.2017.
u 19:14

- Ovo se ne odnosi samo na situaciju sa Soudanijem. Već na sve što se Dinamu radi posljednjih godina.

Dinamov savjetnik Zdravko Mamić, revoltiran svime što se događa oko kluba, je odlučio javno istupiti i prokomentirati činjenicu da će Soudani odlukom disciplinskog suca HNL-a propustiti derbi s Hajdukom.

- Nevjerojatna je količina mržnje, zlobe i zločestoće koja se iz svih raspoloživih pravaca emitira prema Dinamu. To je višegodišnji teror i ja im zbog toga nevoljka srca poručujem: 'Nećete razbojnici' - rekao je Zdravko Mamić za 24sata i dodao:

- Ovo se ne odnosi samo na situaciju sa Soudanijem. Već na sve što se Dinamu radi posljednjih godina.

>> Cijeli tekst pročitajte na 24sata

>> Dinamo se žalio, HNS dogovorio sjednicu za petak i možda poništi kaznu Soudanija!

Komentara 94

MI
misho32
20:00 20.04.2017.

ovo što se događa Dinamu , tako nešto nema primjera na planetu .Evo ovaj Večernji svakodnevno objavljuje neki negativni članak protiv Dinama i izmišlja neke aferu . Zar vas nije sram tolike neobjektivnosti i tolike zlonamjernosti i pokvarenosti.Međutim takvu harangungu protiv Dinama vode i ostali važniji mediji i radi se o ciljanom unišravanju hrvatskog nogometa . Nije tu cilj samo Dinamo već je on kao simbol hrvatstva na meti hrvatskih neprijatelja.Dio naivnih navijača nije svjestan da se tu radi o podmukloj raboti nepijatelja , koji svim sredstvima i pod svaku cijenu nastoje uništiti hrvatsku državu.

Avatar jocker-3
jocker-3
19:59 20.04.2017.

Kad pogledamo sve korupccije i lopove,Mamić je među njima janje....jest da je uzeo,ali pogledajte ministre,ustavne suce,Bandića i ostale gradonačelnike,lokalni šerifi.....svi su pomagali Todorića,i kaj sad?Mamić ima zdrav klub,poreze je platio ko nitko u državi....on bi bio dobar saavjetnik Plenkoviću koji nije navijač nogometa,a Petrov je ionako u sukobu interesa,zagriženi je ajdukovac....

ST
stefj
19:55 20.04.2017.

Eh, žalosno je to što je lik u pravu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije