Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVID MANDIĆ
Povratak na članak

Oglasio se tragičar utakmice s Francuskom i objasnio težak prekršaj: Bilo je nekih tenzija

- Stvarno smo ih stisnuli i došli na dva razlike, ali su nas uništili tranzicijom u prvih 10 minuta drugog poluvremena i tu je utakmica otišla u njihovom smjeru.

Komentari 7

BL
blekpanther
10:34 14.01.2022.

Ako na utakmici zapucaš 4-5 zicera a golman ne obrani “ništa” onda se ni slabi Francuzi ne mogu dobit, a golmani su naš problem duže vrijeme jer nemaju kvalitete,francuskih norveških ili danskih golmana Ali nije sve izgubljeno u nekim djelovimaima utakmice se vidilo da ipak možemo!

VL
DM
drazen.muhvic
07:55 14.01.2022.

Na stranu sada to što Mandić svaku tekmu na protivnika ide kao sivonja, ali mene muči nešto drugo. Gledao tekmu na RTL-u i ushićen sam elementarnim nepoznavanjem pravila rukometne igre od strane komentatora i "stručnog" sukomentatora. Ajde još nekako se to može i očekivati od Brkića, ali Nikša koji je "čitav" život u rukometu da ne zna pravilo o korneru i situaciji kada naš golman odbija loptu iza gola i ona odlazi u međuprostoru između šesterca i aut-linije. To je oduvijek korner i to pravilo se nikada nije mijenjalo!!!

VL
GE
generacija57
06:39 14.01.2022.

Doma je najbolje.

VL
RA
radolizem
06:23 14.01.2022.

Kad si nemoćan, nedovoljno fizički pripremljen i kad si ozlijeđen, u atmosferi rezultatskog pritiska, onda niti možeš kontrolirati pokrete, niti glavu. Onda se događa upravo ovo što je Mandić napravio. Ideš s ispruženom rukom prema licu protivnika. Mandić nije tragičar, a nije niti krivac. On je prvo ozlijeđen, a drugo, potrošio se u utakmici toliko da je u 50.- minuti ostao nemoćan igrati agilnu i koordiniranu obranu. Agresivnost, bez agilnosti, koordinacije i kontole dovodi do isključujućih grešaka. Nije kontrolirao svoju obranu zbog nemoći. Sad ovo treba zaboraviti i dobiti Ukrajince i Srbe.

VL
RO
RogaBabaroga
06:18 14.01.2022.

uvijek ti hebeni Francuzi! baš ih ne volim😑

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.