Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AMER GOJAK

Oglasio se otac Dinamova reprezentativca: To je namjerno, da se prikrije ono što mu klub radi

3:0 Dinamo pobijedio  Istru golovima Oršića i Emrelija, vratio se Ivanušec
Sanjin Strukic/PIXSELL
08.08.2022.
u 17:37

Gojakov otac i zastupnik Ahmed tvrdi da nije istina da ovaj ofenzivni veznjak ide u Zrinjski. Tvrdi da su "zlonamjernici iz Hrvatske namjerno su plasirali vijest da kako bi prikrili sve ono što mu rade u Dinamu".

Amer Gojak nekad je bio neizostavan član udarne postave Dinama. Dobre igre donijele su mu prelazak u Torino na posudbu, ali Talijani se nisu odlučili otkupiti ugovor.

Trener Ante Čačić očito je otpisao reprezentativca Bosne i Hercegovine, pa se pojavila informacija da bi Gojak mogao na novu posudbu i to u Zrinjski iz Mostara.

No, Gojakov otac i zastupnik Ahmed tvrdi da nije istina da ovaj ofenzivni veznjak ide u Zrinjski. Tvrdi da su "zlonamjernici iz Hrvatske namjerno su plasirali vijest da kako bi prikrili sve ono što mu rade u Dinamu".

- Amer na stolu ima tri ponude iz europskih klubova. Ako Bog da, idućeg tjedna sve će bit završeno – rekao je Ahmed Gojak za Avaz.

>> Pogledajte komentare navijača Dinama nakon remija sa Shkupijem

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Bud Humski
Bud Humski
19:23 08.08.2022.

Sto mu to rade Ahmede? Tom panju sjedne 360.000 eura godisnje na racun! Bio u Torinu i nije zadovoljio, i vratio se u Dinamo gdje mu opet sjeda 360.000 eura godisnje na racun, igrao ili ne igrao! Stvarno mu svasta rade u Dinamu...!

Avatar Idler
Idler
19:07 08.08.2022.

A kaj mu delaju ?

DM
drazen.muhvic
18:26 08.08.2022.

Ono kada ti je Achmed manager. Neprocjenjivo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije