Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASTANAK S TRENEROM

Oglasio se Hajduk: Pred Tudora nikada nismo postavljali nerealne ciljeve

Igor Tudor
Ivo Cagalj/PIXSELL
05.02.2015.
u 14:04

- Trener je imao bezrezervnu podršku kluba, bez obzira što ponekad mislili kritičari ili dio javnosti - poručili su s Poljuda.

Hajduk se oglasio priopćenjem i potvrdio da Igor Tudor više nije trener bijelih. S Poljuda su zahvalili na svemu što je Tudor napravio u nepune dvije godine na klupi splitskog kluba.

"Hajduk izražava žaljenje zbog Tudorove odluke da napusti poziciju trenera prve momčadi jer smo u njemu prepoznali mladog i kvalitetnog stručnjaka koji je zajedno sa svojim trenerskim stožerom bio jednoglasno izabran te je uživao apsolutnu podršku.

Računali smo da ćemo zajedničkim snagama ustrajati na teškome putu izgradnje Hajduka koji će imati temelje na igračima iz vlastitog pogona o čemu smo toliko puta pričali svo ovo vrijeme.

Od travnja 2013. godine kad mu je pružena prilika da vodi prvu momčad Hajduka, pred Igora Tudora nikad nismo postavljali nerealne ciljeve niti bilo kakve imperative i uvijek smo bili uz njega. Trener je imao bezrezervnu podršku kluba, bez obzira što ponekad mislili kritičari ili dio javnosti.

Na to smo zaista ponosni jer smo i sami svjesni da Tudoru nije bilo lako raditi u datim okolnostima. Ali u današnjim uvjetima nije lako raditi nikome u Hajduku, od predsjednika, sportskog direktora pa do izuzetno tolerantnih i vrijednih ljudi u radnoj zajednici.

Hajduk ima zacrtan, jasan put ka svojemu ozdravljenju i od toga nipošto ne želimo odustati. Na sportskom planu imamo definiran plan koji se temelji na afirmaciji naših mladih igrača koji su ponikli u omladinskoj školi, a u skladu s mogućnostima uvijek ćemo tražiti načine da njima pridružimo prava igračka pojačanja sa strane.

S druge strane činimo iznimne napore da zadržimo sve vrijedne ljude u Hajduku.

Iako Tudorov odlazak u nitko nije očekivao, a dogodio se samo tri dana prije nastavka prvenstva, Klub će u najskorijem roku donijeti nužne odluke i rješenja vezano uz rad prve momčadi. Također, sigurni smo da će u ovoj situaciji igrači pokazati karakter i bezuvjetnu profesionalnost koja se očekuje od igrača Hajduka.

 Igoru Tudoru želimo sve najbolje u njihovoj daljnjoj sportskoj karijeri.

Zahvaljujemo se i njegovim pomoćnicima Hariju Vukasu, Jurici Vučku, Sandru Tomiću i Borisu Peyreku koji su svojim radom i angažmanom dokazali da im je, kao i Igoru, interes Hajduka uvijek iznad svega. Vrata našega kluba bit će im uvijek otvorena", stoji u priopćenju.

>> Evo zašto je Tudor dao otkaz i tko bi ga mogao naslijediti u Hajduku

Komentara 5

LI
Lisabon
14:59 05.02.2015.

Ipak je malo lakse raditi Brbicu s 38ooo netto.Kad ponovo idete demagoskim pristupom u stilu nikome u Hajduku nije lako!!!!!!!!!!Nema place po 3 mjeseca,a onda neka crkavica samo da zadovoljite pravila i ne zaradite suspenziju.Pa onda obecanja o milionima u prijelaznom roku pa corak.Pa onda lazima o tome da vas stalno zakida HNS ,pa da Mamica treba istjerati iz nogometa ,pa pricice od Baltazara da se Split kandidira za Evropsko prvenstvo i slicne nebuloze.A kad stvarnost pokuca na vrata pa nemate 15 ooo Eura za odstetu igraca,nema za struju,grijanje,vodu itd,onda pocinje ples lazi i obmana o ozdravljenju Hajduka.Pa dali jos postoji itko tko tim ljudima ista vjeruje?Mozda da pitate Kukoca,on sve zna i jako je pametan ,svima dijeli savjete pa ce vam njegov savjet pokazati pravi put.

LI
livoguza2
14:43 05.02.2015.

Ako je upravi Hajduka strategija oslanjati se na vlastite igrače, zašto svakodnevno halabuču da im Dinamo otimlje naslov nečasnim radnjama. Onaj tko ima njihovu strategiju, mora biti svjestan da nikada ne će biti kandidat za prvaka. Makar ne u skoroj budućnosti. Zašto onda huškaju Torcidu na nerede tvrdnjom da im viša sila onemogućava naslov? A tu višu silu vide u Zdravku Mamiću. I tuku ga svim sredstvima. Dopuštenim i nedopuštenim. Lp.

GA
galaxsor
17:02 05.02.2015.

rijeka jedini normalan klub u hrvatskoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije