Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
100 TISUĆA ČLANOVA

Oglasili se s Poljuda: 'Klub neka se Hajduk zove i neka živi vječno!'

Split: Navijači ušli u teren na završetku  utakmice  Hajduk - Šibenik
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/3
28.09.2023.
u 22:28

"Sto tisuća članova čast je i privilegija kakvu rijetki klubovi imaju, a ujedno i obaveza svima nama da budemo dostojni imena koje nas je povezalo u jedinstvenu hajdučku obitelj", stoji u priopćenju kluba

Hajduk je u četvrtak dosegao nevjerojatnu brojku od 100 tisuća članova. Međutim, klub ne namjerava na njoj stati. Povodom 112 godina postojanja, cilj im je do kraja 2023. doseći barem 112 tisuća članova. Ovo monumentalno postignuće komentirao je i Marko Livaja, a sada su se oglasili i iz samoga kluba.

"Od svog osnutka prije 112 godina do danas Hajduk je uvijek bio svoj i poseban. Takvima su ga činili oni koji su ga osnovali, oni koji su u njega vjerovali i koji su ga u stopu pratili, s njim živjeli i za njega disali kroz duga desetljeća.

GALERIJA Hajduk nadjačao Lokomotivu i prekinuo rezultatsku krizu

Split: Navijači ušli u teren na završetku  utakmice  Hajduk - Šibenik
1/4

Od prvog službenog dokumenta do danas kada je u naše bogate povijesne knjige upisan 100 000. član, Hajduk je sa svojim članstvom dijelio svakodnevicu, uspjehe i grube dane, i strast što ga je prometnulo u simbol grada i Dalmacije, što je k njemu privuklo mnoge iz drugih krajeva Hrvatske i svijeta koji su njegove vrijednosti prepoznali kao sebi bliske i što je nezaustavljivo proširilo krug onih koji mu bezrezervno pripadaju.

VEZANI ČLANCI:

Brojka koju smo danas zajedno upisali u povijest upravo je to - svjedočanstvo podrške, odraz neraskidive veze navijača i kluba, privrženost prevedena u jezik brojki i smjernica za budućnost u kojoj će ova brojka bez sumnje rasti.

Sto tisuća članova čast je i privilegija kakvu rijetki klubovi imaju, a ujedno i obaveza svima nama da budemo dostojni imena koje nas je povezalo u jedinstvenu hajdučku obitelj, da s ponosom nosimo njegove simbole i ističemo svoju pripadnost, a da njegove vrijednosti, ime i boje, branimo i čuvamo, prenosimo budućim generacijama te da nas na tome putu vodi junaštvo, čojstvo, poštenje, drugarstvo. Prkos moćnome, zaštita slabome. Klub neka se Hajduk zove i neka živi vječno!"

VIDEO Sin Zlatka Dalića se oženio! Ponosni otac objavio je prvu fotografiju s vjenčanja

Komentara 4

SS
sokac sa drave
15:21 29.09.2023.

Ovo sve velicanje hajduka sluzi da se zamagli pljacka koja je napravljena na visokom nivou.Lopovi gdje je hajdukova lova toliko puno clanova a blagajna zjapi prazna.Idemo velicati hajduka da postane nedodirljiv da ne krene istraga.Znaci nista ono Mamic lopov,lopovi su u hajduku.a nu.

PE
peronja
08:37 29.09.2023.

nije li Hajduk iz Kule, srbijanski klub, otišao u stečaj?

CH
chemica
00:44 29.09.2023.

Još samo riješite onih par stotina divljaka kakve za nas u Zagrebu upravo rješavaju Grci jer sami nismo u stanju....Postali biste jedan pravi mali civilizirani nogometni klub za kojeg bi bio pravi užitak navijati. Ovako, nema tu neke razlike. Divljaci jedni, divljaci drugi...Od jedne hrpe divljaka se tresu od straha igrači Hajduka zajedno s cijelom upravom, od druge hrpe divljaka se pak tresu od straha ovi u Zagrebu...Joj, nemoj da se zločesti plavi dečki i bila dica slučajno uznemire...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije