Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL OBJAVIO

Podaci o posjećenosti stadiona. Hajduk najpopularniji, drugo bi vas mjesto moglo iznenaditi

Split: Hajduk i Istra susreli su se u 7. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/3
28.09.2023.
u 19:11

Slijedi još jedna utakmica koja će podići prosjeke Dinama i Hajduka, a to je nedjeljni derbi na Poljudu. Utakmica je vrlo važna za izgled tablice u kolima koja slijede, a ishod bi mogao promijeniti tijek čitavog prvenstva

HNL je na svojim službenim web stranicama objavio podatke o posjećenost stadiona u prvih devet kola aktualne prvenstvene sezone. Najviše gledatelja je dolazilo gledati utakmice Hajduka. U prosjeku je na Poljudu bilo malo manje od 24 tisuće gledatelja. Kada se u to uračuna i prosjek posjećenosti gostujućih utakmica, Hajduk ima prosjek od 15.500 gledatelja po utakmici.

To Hajduk čini najpraćenijim klubom u HNL-u. Drugo je mjesto zauzela Rijeka. Na domaćim utakmicama je u prosjeku bilo 5 i pol tisuća ljudi. Ukupan prosjek broja gledatelja na utakmicama Rijeke jest gotovo 9 tisuća. Treći je Dinamo s prosjekom od gotovo 8 tisuća gledatelja na domaćim utakmicama, odnosno ukupnim prosjekom nešto većim od 7 tisuća gledatelja. Najslabije praćeni klub je Rudeš.

VEZANI ČLANCI:

Slijedi još jedna utakmica koja će podići prosjeke Dinama i Hajduka, a to je nedjeljni derbi na Poljudu. Utakmica je vrlo važna i za izgled tablice u idućim kolima. Hajduk trenutno ima 18 bodova i nalazi se na prvome mjestu. Dinamo ima 16 bodova i na trećem je mjestu. Rijeka, trenutno drugoplasirana s 16 bodova, susreće se s Rudešom i favorit je za uzimanje tri boda.

VIDEO Veselje za najmlađe: Igrači Dinama razveselili djecu na igralištu Ponikvi

Ključne riječi

Komentara 3

BS
Blue_shirt
19:36 28.09.2023.

Kako uzeti vase brojke ozbiljno nakon ovog dijela teksta "Hajduk trenutno ima 18 bodova i nalazi se na prvome mjestu. Dinamo ima 16 bodova i na trećem je mjestu. Rijeka, trenutno drugoplasirana s 16 bodova" O broju odigranih utakmica nii riječi ??? Slučajno kao i uvijek

OK
okolokere
21:41 28.09.2023.

Ranking UEFE ipak vrijedi malo više. Prema njemu GNK Dinamo je za sezonu 2022-2023 na 29 mjestu dok su ostali hrvatski klubovi debela europska provincija. Rijeka je 128, Hajduk 153 a Osijek 170. Može se razumjeti da u vodstvu HNS više nema nikog iz Dinama a da ih je 90% iz Hajduka. Ipak to ne znači da u nogometnoj javnosti dominiraju zombiji i da svi slijepi kraj zdravih očiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije