Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDARNI SPORTAŠ

Odvratno! Pustio vjetar pokraj zgodne voditeljice u emisiji, njena reakcija sve govori

Paul Pierce
Foto: Screenshot/YouTube/Hoops Nation
1/4
10.05.2019.
u 09:10

Jalen Rose sve je popratio uz komentar: "Svi smo zarobljeni u ovoj prostoriji." Pierce se nije previše sramio, a svoje ponašanje upotpunio je smješkanjem

Paul Pierce legendarni je NBA košarkaš koji je u karijeri igrao za Brooklyn Netse, Washington Wizardse, LA Clipperse, ali najpoznatiji je po svojim igrama u Boston Celticsima gdje je postao legenda franšize. 

Nakon što se umirovio odlučio je raditi kao stručni analitičar za ESPN, a ovih ga dana tamošnja javnost proziva zbog njegove prognoze rezultata serije između Bucksa i Celticsa kada je nakon prve pobjede njegove bivše momčadi rekao kako je serija gotova, a od tada Boston nije upisao pobjedu te su na kraju i ispali iz doigravanja.

A nakon tako loše prognoze, Pierce se odlučio još malo osramotiti, zgroziti i nasmijati javnost. On je u studiju u kojem je sjedio s bivšim igračima Chaunceyjem Billupsom i Jalenom Roseom te atraktivnom voditeljicom Michelle Beadle odlučio zauzeti pozu "osjećam se kao kod kuće" te se tako i ponašati. 

Naime, emisija traje pet minuta, ali Pierce nije mogao dočekati kraj pa je pustio vjetar iako je pokraj njega sjedila Michelle koja je u trenutku kada je osjetila neugodan miris prokomentirala: "Odvratno!"

Uz to je i imala zgrožen izraz lica koji je sve rekao o potezu bivšeg košarkaša. 

Jalen Rose popratio je to komentarom: "Svi smo zarobljeni u ovoj prostoriji." Pierce se nije previše sramio, a svoje ponašanje upotpunio je smješkanjem

>>> Pogledajte nastup hrvatske klape na NBA utakmici


 
Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
09:50 10.05.2019.

Zgrožen sam ponašanjem dotične dame

OK
okvarbudovič
09:47 10.05.2019.

dobar grah daleko se cuje

KO
komar64
11:00 10.05.2019.

Bolje i to nego zapetljaj crijeva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije