Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDA U TORINU

Oduševio navijače: Nakon dugo vremena oglasio se Mario Mandžukić i potvrdio najveći problem Juventusa

FC Juventus
19.09.2022.
u 18:09

Jedan potez bivšeg vatrenog i sadašnjeg člana stručnog stožera, razgalio je sve fanove Juventusa.

Talijanski gigant Juventus već petu utakmicu za redom nije pobjedio, uskoro bi zbog serija neuspjeha mogao platiti Massimiliano Allegri. 

Novi prvoligaš Monza senzacionalno je pobjedila staru damu, dok u Ligi prvaka imaju dva poraza u uvodna dva kola, što nikako ne zadovoljava navijače i traže dolazak novog trenera. 

Jedna od navijačkih stranica kluba, Juventus graphics, objavila je fotografiju Juventusovih legendi Gigija Buffona, Giorgija Chiellinija te našeg Marija Mandžukića. U opisu su napisali riječ 'lideri' uz nostalgičan emotikon koji podsjeća na slavne dane torinskog velikana. 

Iako se uopće ne pojavljuje u javnosti, Mario Mandžukić je lajkao objavu i time bez ikakvog komentara potvrdio najveći problem kluba, nema pravih lidera u momčadi. Kada su navijači shvatili da je poslao reakciju, oduševljeno su o tome pisali u komentarima. Mario je oduvijek bio omiljen među navijačima svog srčanosti i davanja cijelog sebe na terenu.

Od 'stare garde' ostao je samo Leonardo Bonucci, dok je kao najnovije pojačanje tijekom ljeta stigao Angel di Maria. 

Super Mario je za Juventus igrao od 2015. do 2019. godine, a s klubom je osvojio četiri naslova talijanskog prvaka, tri talijanska kupa i talijanski superkup.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije