Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA ZVIJEZDA
Povratak na članak

Zvali su ga 'mali Ibrahimović'! Oduševio je Hrvatsku, ali i svog kuma Vrsaljka

I dok je Šime brzo preko Dinama stigao do unosnih transfera i izborio se za mjesto u reprezentaciji, Bruno je svoje ime gradio na talijanskim terenima.

Komentari 36

SA
SI aka SI
09:07 07.09.2019.

Jucer je sve bilo odlično, dapače mogli su zabiti još par golova. Posebno se ipak istaknuo Petković koji je samo odigrao onako kako već dugo igra u Dinamu, sto mu je kod određenog broja stručnjaka komentatora i najveći minus. Definitivno najbolji hrvatski napadač i veliki plus za reprezentaciju

VL
Avatar doog_kool
doog_kool
09:02 07.09.2019.

Jucer nekakav strucnjak u komentarima napisa da bi bolje bilo u spicu stavit hrastov panj nego petkovica....

VL
DI
didajoza
10:57 07.09.2019.

Čudo Božje, prije utakmice novinari se rasplakali kako ćemo bez Rakitić bez Kramarića bez Kovačića . Dalić je riješio problem i svima dokazao koga nema bez njih se može. Ne pamtim kada je Kovačić zabio za reprezentaciju? Vlašić i Petkovićć su dokazali da znaju zabiti kad je najpotrebnije.Zato ne zalite za prolivenim mlijekom nego vjerujte Daliću i mladim dečkima. Spominjali smo 20 godina Brocu iz Francusk mlađi su u Rusiji uzeli srebro.Budimo strpljivi i pravi navijači a ne kritičari! !!

VL
DU
Deleted user
11:08 07.09.2019.

Puno piskarala po medijskom ostatku iz prošlog, zlog vremena, jugoslovena mentalnih i ideoloških, raspoređenih po dnevnim novinama cijele Hrvatske željeli su poraz, očekivali naš poraz i spremali se na veliki "obračun" s Modrićem, Lorenom i svakim onim kojima je Hrvatska nacionalna vrsta sveta. Daliću su namjeravali na križ razapeti. Zbog toga što je katolik i vjernik, a za njih možda i ono najgore što je moguće - biti istinski hrvatski domoljub. Ali eto, došlo je sve drugačije i sad netko jako loše spava, teško diše i kljuka apaurine.

VL
DU
Deleted user
11:20 07.09.2019.

Na sd su umuknili. Ni slike ni tona. Petkovića da somenu ma ništaaaa. Hehehehe koja patnja. Komentra ispod članaka nigdje,pa oni pate ljudi. Dijagnoza je to.

VL
PA
pax5
12:36 07.09.2019.

Ova repka je ČUDO!!!!!

VL
Avatar Hrvatski domobran
Hrvatski domobran
15:13 07.09.2019.

Bruno je virtuoz. Imamo sjajan napad. Petković, Perišić, Rebić, Brekalo, Kramarić...još da se Pjaca uspije spasit pa se vrati na razinu prije 3 godine...

VL
ZA
zanaše1
14:27 07.09.2019.

Kako laju jadni,zavidni i jalni bili tići.Jal će vas izist kad vas ljepilo nije dosad

VL
DI
Diosiario
11:37 07.09.2019.

Sve o.k. samo jedno pitanje za lektore: Ako je gol Brune a ne Bruna Petkovića (kao da je riječ i ženskoj osobi( je li onda otkaz Ivane ili Ivana Rakitića? Ova deklinacija po kojem se muška imena pretvaraju u ženskaaraju u ženska meni smrdi na lgbt-podvalu i propagandu.

VL
MA
Marsijanac
21:34 07.09.2019.

Kad sam vidio prvi put kako Bruno igra napisao sam da me u mnogome podsjeca na Drazena Jerkovica. Tu treba naglasiti da su danas druga vremena i da bi Drazen imao problema sa modernim nogometom. Tada sam rekao da ce Petkovic dospjeti do repke i da cemo napokon imati klasicnog centarfora. Sad cu nadodati jos jednu stvar. Vecina komentatora smatra da su Halilovic i Coric propali projekti. Ja ne mislim tako . Ti su decki puno meksi i uzet ce im jos par godina da ocvrsnu i mentalno i tjelesno. Do iduceg SP bit ce okosnici nase repke...

VL
ST
stefj
17:27 07.09.2019.

Čovjek voli cariniti loptu i pucati u blok, no da nije bilo njega, niti jedna lopta upućena od Livakovića ne bi ostala u posjedu Hrvatske. Zna na malom prostoru s loptom, još mu fali bolja završnica, na tome treba poraditi... Nije lako igrati kada imaš uvijek 2-3 protivnička igrača na leđima

VL
Avatar opara1
opara1
17:03 07.09.2019.

Hm športskim žargonom rečeno čestitam reprezentaciji , i neka nam donesu još puno pobijeda .

VL
VO
vofakos
12:39 07.09.2019.

Novac trebate dobiti iz vaše dnevne sobe putem interneta,tako što ćete nekoliko sati dnevno ispuniti jednostavan posao sa radnom stanicom,primati 238 USD svaki sat i primati naknadu svaki tjedan dok odabirete svoju rutinu rada. U tom trenutku pokušajte ovo ...>>>>> www.WebWork3.Com

VL
PO
posav
11:06 07.09.2019.

Novac trebate dobiti iz vaše dnevne sobe putem interneta,tako što ćete nekoliko sati dnevno ispuniti jednostavan posao sa radnom stanicom,primati 238 USD svaki sat i primati naknadu svaki tjedan dok odabirete svoju rutinu rada. U tom trenutku pokušajte ovo ...>>>>> www.WebWork3.Com

VL
AG
Agricola
19:13 07.09.2019.

Najgori igrač na terenu jučer, panj običan. Najbolji Vlašić, pa Rebić, pa Modrić, oa Lovren pa Brozović itd, a ovaj uz tradicionalno najgoreg Vidu. Bartolec je na početku napravio par grešaka ali kasnije je igrao kao singerica, to je bilaca, to je bila najbolja igra na desnom beku otkad nema Vrsaljka. Ovaj je jednostavno prespor, ne zna dodati loptu, osim toga takav tip napadača je aorist, to više nitko u Europi osim Bayerna koji i ma Lewandovskog ne koristi, i to će se vidjeti kad dođemo na neku ekipu koja će se postaviti čvršće. Zapravo, to se već vidjelo u prvom kolu protiv Azerbejdžana koji je ekipa pete ili šeste klase, ali su disciplinirano d ržali defanzivni blok i tad se vidjelo da je ovaj lik gore zalutao na teren.

VL
PE
peronja
10:27 07.09.2019.

i Perišić je jučer pucao na gol nekoliko puta, a bilo je i rezona dodati. I treba tako, kako ćeš dati gol ako ne pucaš. Problem je samo u tome kad je to Krama radio, sutra Brekalo, onda je se to prikazuje kao sebičnost.

VL
MA
markro3
10:23 07.09.2019.

Talenat ima, a završnicu nema.Treba još puno vježbati završni udarac. Gol gađati žešće i jače.

VL
Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
13:49 07.09.2019.

Ovo je najgori igrac u povijesti reprezentacije

VL
RI
Rizlman
11:22 07.09.2019.

Komad panja, u prvom poluvremenu ubijao nam protok lopte u mapadu. Zapravo je taj.već protiv Azerbejdžana pokazao ds je zalutao u reprezentaciju. Sramota da jedan Brekalo sjedi na klupi dok panj igra. Jučer uvjerljivo najbolji Vlašić pa Rebić.

VL
MA
maladaK
10:04 07.09.2019.

Mislim da jučer nije zabio ne bi dobio prolaznu ocjenu. Pokazao se u nekoliko izglednih situacija jako sebičnim. Daleko je još od Mandže.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.