Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUČENO JE

Odlučeno je: Evo kako je HNS kaznio Brunu Petkovića jer je Roberta Jarnija nazvao klaunom

Zagreb: Dinamo i Varaždin sastali su se u 23. kolu SuperSport HNL-a, zagrijavanje
Luka Stanzl/PIXSELL
26.02.2024.
u 15:24

Disciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza riješila je i ovaj predmet

Disciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza donijela je odluku o kazni za prvotimca Dinama, Brunu Petkovića, zbog neprimjerene izjave na konferenciji za medije uoči gostovanja njegova kluba u Sevilli protiv Betisa, u kojoj se osvrnuo na medijski istup tadašnjeg izbornika mlade hrvatske U-17 reprezentacije, Roberta Jarnija.

Petković je kažnjen s 5.000 eura zbog povrede odredbe iz točke V., stavka 1.6. Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika i klubova, čime je počinio prekršaj iz članka 83. Disciplinskog pravilnika HNS-a, objavljeno je na službenoj stranici HNS-a.

Točkom V., člankom 1.6. Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika i klubova utvrđeno je da se nogometni djelatnici trebaju u javnim nastupima suzdržavati od negativnih stavova, vrijeđanja ili klevetanja drugih pripadnika nogometne organizacije te davati izjave za sredstva javnog priopćavanja samo sukladno duhu i općem pravilu navedenog Kodeksa.

Ključne riječi

Komentara 48

PN
premda_nije
15:53 26.02.2024.

Bio bi red da to Dinamo plati i doda mu barem još 5.000€ zato što je tom izjavom toliko motivirao cijelu ekipu za prolaz protiv Betisa!

US
Uvijek SPREMAN
16:30 26.02.2024.

treba HNS to uplatiti na račun hajduka neka nakupuju pumpe za lopte dovoljno napuhati

TO
Tomi0713
16:03 26.02.2024.

Da imam novaca ja bi mu platio ovu kaznu i jos bi mu dao 5000€ na ruke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije