Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRĐENO I KADA

Odlične vijesti s HTV-a: Opet će prenositi jedno od najjačih sportskih natjecanja!

HRT
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/2
08.11.2019.
u 16:42

Ljubitelji NBA u Hrvatskoj na svoje će doći već večeras u 23 sata kada je na Drugom programu prijenos susreta San Antonio Spursa i Boston Celticsa.

NBA, najjača košarkaška liga svijeta, vraća se na program HTV-a nakon 15 godina, potvrdila je nacionalna televizija.

HRT će prenositi jednu utakmicu tjedno, a uglavnom će to biti subotom navečer. Jedan prijenos bit će i na Božić.

Ljubitelji NBA u Hrvatskoj na svoje će doći već večeras u 23 sata kada je na Drugom programu prijenos susreta San Antonio Spursa i Boston Celticsa.

Podsjećamo, ove sezone u NBA ligi igra nikad veći broj Hrvata što će dodatno povećati interes domaće publike. U najjačoj košarkaškoj ligi svijeta su Bojan Bogdanović (Utah Jazz), Dario Šarić (Phoenix Suns), Ivica Zubac (LA Clippers), Mario Hezonja (Portland Trail Blazers), Dragan Bender (Milwaukee Bucks), Ante Žižić (Cleveland Cavaliers) i Marko Šamanić (San Antonio Spurs).

Ključne riječi

Komentara 8

JU
juma
19:03 08.11.2019.

Koga to zanima? Prenosite utakmice nasih nogometnih klubova, Ligu prvaka i najvaznije nogometne derbije u Europi. NBA ima smisla tek od doigravanja, ovo prije je za njih samo zgrtanje novca, a za nas gubljenje vremena

PR
prajdali100
16:58 08.11.2019.

Ljudi moji što je ovo,je l to moguće...

VK
vječni krojf
12:40 09.11.2019.

Bezobrazlug a ne mogu prenositi ligu prvaka.NBA je jedan cirkus i zanima samo košarkaše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije