Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prije 5 godina

Pročitali smo komentare o dolasku Olma u Dinamo: Dobro su nas nasmijali!

Dani Olmo
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
08.11.2019.
u 16:13

Tekst je objavljen 31. srpnja 2014. godine pod naslovom 'Za Dinamo potpisao kapetan mlade Barcelone i španjolski reprezentativac!'

Dani Olmo danas je postao seniorski reprezentativac španjolske reprezentacije. Mladi veznjak Dinama tako je napravio nešto povijesno - postao reprezentativac tako ugledne reprezentacije predstavama u jednom HNL klubu. 

Danas se o Olmu priča kao o budućem najskupljem transferu iz Dinama, ali kada je stigao prije pet godina iz velike Barcelone puno navijača ostala je šokirano.

Zašto bi jedan mladić napustio Barcelonu gdje je bio kapetan i došao u Dinamo iz Zagreba? To je pitanje mnoge mučilo, a mi smo pogledali komentare ispod teksta Večernjeg lista na dan objave te vijesti. Uživali smo u komentarima - od onih proročanskih do onih koji danas izgledaju kao riječi nekih koji nikada nisu pogledali nogomet. Ipak, lako je biti general poslije bitke i sada pametovati pa smo odlučili izdvojiti neke od najboljih. 

Tekst je objavljen 31. srpnja 2014. godine pod naslovom 'Za Dinamo potpisao kapetan mlade Barcelone i španjolski reprezentativac!'.

- Dovesti igrača pa makar i kadeta iz kluba renomea Barcelone je uspjeh sam po sebi,a očito je da su u Barceloni procjenili da se isplati uči u rizik i ustupiti svoga talenta na tri godine u Dinamo jer ništa nije slučajno pa niti ovo. To je rezultat višegodišnjeg rada ove uprave Dinama na jačanju i podizanju kluba u svim segmentima -  glasio je jedan od komentara koji je na svu sreću promašio dio o ustupanju na tri godine. 

Donosimo i ostatak najboljih komentara.

- Svaka čast, to je pravi posao! Dinamo se je uspio brendirati kao pravo mjesto za razvoj mladih igrača i najbolja nogometna škola. Ovaj je znao da bi u Barci teško mogao dobiti priliku zaigrati za prvu momčad, a taj period prelaska iz juniora u prvu momčad je najosjetljiviji pa je odmah došao u Dinamo gdje mladi igrači stvarno dobiju priliku - i povukao je pravi potez, na dobitku je i on i Dinamo, a ovo je poruka i svim ostalim bjeguncima kao što je Murić da rade krivo!

- Odličan potez Barce i Dinama. Mali će već sa 17 igrati Europsku ligu i vratiti se sa 19 u Barcu siskustvom koje tamo nema šanse da bi dobio.

- Ne kužim: prodaju Halilovića Barceloni, a Barceloni uzimaju ovoga tipa! Ne znam zašto, ali mi to nekak smrdi.... Da bi Barcelona samo tako pustila jedan vrhunski talent ...... Hmmmmm....

- Djeluje bajkovito, ali upravo zato je i sumnjivo. Ajmo prvo vidjet "kaj se iza brda valja" jer Barca ne poklanja svoje talente samo tako!!!

- Da su htjeli nekog mlađeg, zadržali bi Halilovića.

Ostatak komentara pogledajte OVDJE.

>>> Pogledajte što je nakon utakmice s Dinamom rekao Darijo Srna

 

Ključne riječi

Komentara 5

ON
ON
13:15 09.11.2019.

Dinamo je klub koji zna šta radi.Dugoročno,kao i kratkoročno.Sa Mamićem i bez njega.Bravo i hvala za sve šta nam je ovaj klub ponudio svih ovih godina.Jedino šta im zamjerim, je šta malo rade na privlačenju novih članova kluba.Česti sam posjetitelj tekmi na Maksimiru,živim na periferiji Zagreba i mislim da se na tome pravcu malo radi.Bio bi član kluba ali nevidim zašto bi se sam nudio,a volim Dinamo.

IL
ilijan1a
18:27 08.11.2019.

Dani idemo srušiti Atalantu i u zadnjem kolu se plasirati u osminu finala lige prvaka! Ajmoooo Dinamoooooo 💙

PN
premda_nije
17:52 08.11.2019.

Teško vam je prisjetiti se da je tada Barcelona doslovno kidnapirala Halilovića zbog novoouvedenih Uefa-inih propisa oko ugovora mladih igrača, Mamić je bio u poziciji da ga mora prodati. Ne sjećate se, između ostalogda im je zato, između ostalog, kao osvetu, ukrao najtalentiranijeg mladog igrača iz njihova dvorišta. To je mogao samo Zdravko Mamić napraviti, opaliti šamar čak jednoj Barceloni! Da nam barem takvi vode politiku na čelu države, gdje bi nam bio kraj, a ne ovi EU mekušci koji bi i svoju familiju prodali samo da se podlože "velikima"! Isto vrijedi i za vas režimske novinare.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije